Pero55 Odesláno 20. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2010 Máte tu někdo prosím zkušenosti s leštěním nerez. pouzdra? Silichromem ani tempem to nejde, zkoušel jste někdo použít ty diamantové pasty, s kterými už tu někdo leštil sklíčka?
pikec Odesláno 20. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2010 Třeba tady Ale zatím jsem nepotřeboval. Zatím stačil Commandant 4 Ale určitě se to tu už někde rozebíralo.
Pero55 Odesláno 20. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2010 jo jo díky, něco koupím.
Karlos Odesláno 20. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2010 (upraveno) Silichromem i tempem to jde, ale to jsou jen pasty na doleštění už hotového, hladkého povrchu. Jestli má tvoje pouzdro hrubý, nebo broušený povrch, musíš ho nejdřív něčím dostat do stavu, kdy bude hladké - brusné papíry, ubrousky a podobně. A to není lehká práce, je to dřina, která dlouho trvá a navíc riziko, že obrousíš někde něco trochu víc...Nejlevnější budou asi obyčejné brusné papíry. Začal bych hrubostí tak 1000 a skončil 2000, nebo i víc (Stačí od každého jeden, cena asi 10,- Kč za kus). Vše samosebou pod vodou. Pak teprve doleštit třeba tím tempem (ale lepší je mít speciální dokončovací pastu). Jestli máš třeba vrtačku, tak takový kožený kotouček s trochou leštící pasty je na dolešťování moc primaO jaké pouzdro jde? Upraveno 20. listopadu 2010 uživatelem Karlos
Pero55 Odesláno 20. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2010 Jsou to tyto hodinky jsou tam vlásečnicové škrábance, na foktách to není moc vidět, mám na vrtačku takový leštící kotouč, kdybych na něj nanesl tempo tak by to snad uškodit nemělo.
Karlos Odesláno 20. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2010 Přesto bych doporučoval si leštění vyzkoušet a natrénovat nejdřív na něčem jiném. Abys nenadělal víc škody, než užitku. Některé kotouče jsou například dost hrubé a zanechávají stopy, tempo samo je taky ještě poměrně dost hrubé. Navíc při strojním leštění se leštěný předmět může lokálně dost silně zahřívat. Na tohle bych šel ručně s nějakým tím leštícím ubrouskem, co se tu o nich psalo a nabízí je myslím i chronoshop. Já je sice nikdy nezkoušel, ale co jsem tady viděl a slyšel, tak fungují.
Pero55 Odesláno 22. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2010 výzkouším no, nemáš na někoho kdo stím dělal kontakt?
Karlos Odesláno 22. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2010 To nemám, ale zkus prohledat fórum, určitě na něco narazíš. Někdo si s tímhle leštil na broušeném pouzdře rámeček kolem sklíčka. Výsledek vypadal perfektně.
funf5 Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2010 výzkouším no, nemáš na někoho kdo stím dělal kontakt? Já jsem leštil ubrousky co prodává kubson nerezovou sponu, původně kartáčovanou. Nejdřív smirkem 1000 pod vodou, potom ubrousky a leskla se ve výsledku parádně. Jestli jsou to jen vlásečnicové škrábance, tak by ubrousky měly určitě stačit.
Pero55 Odesláno 23. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2010 jasný díky, už se těšim až přijdou..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se