robo Odesláno 20. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2010 Práve teraz na tom pracujem a hľadám správny remeň. ...tak sup....kontaktuj Simu,Wotancraft,Simonu Firenze,Ted Su...and many many more Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 21. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2010 ...osobne odporucam TedSu Ammo 26mm.Od kedy ho mam nic ine som na svoje 312ky nedal......niekde su tu aj fotky vo vlakne PAM 0000 DLC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 21. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2010 Pozriem sa na to, ale som si myslel, že 26mm nedáš do 24mm PAM 312, preto som ani 26mm nehľadal. Máš na to nejaký grif, alebo to tam bez problémov vojde?Poraď v tom som ešte nováčik...osobne odporucam TedSu Ammo 26mm.Od kedy ho mam nic ine som na svoje 312ky nedal......niekde su tu aj fotky vo vlakne PAM 0000 DLC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 21. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2010 Trubicky vytiahnes a koza sa o ten jeden mm na kazdej strane podda. Hodinky potom vyzeraju fakt super... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 21. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2010 Takže tie kovové trubičky tam nemusia byť? Myslel som, že to uľahčuje pohyb remienka. Skúsim aj ja. Vždy sa mi páčili široké remienky, no a na Panerai...škoda reči. Trubicky vytiahnes a koza sa o ten jeden mm na kazdej strane podda. Hodinky potom vyzeraju fakt super... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno7 Odesláno 21. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2010 Taky gratuluju, nadhera! A fotky taky dost dobry, snad krome tech jablek... ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 21. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2010 No to vieš u nás bola slabá úroda Viem, proste som chodil po záhrade a hľadal niečo. Tak to na vyjasnenie Dík všetkým za gratulácie, je to fajn pocit mať na ruke 312-ky. Taky gratuluju, nadhera! A fotky taky dost dobry, snad krome tech jablek... ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 21. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2010 Dnes so objednal tri remene, tak potom sem hodím nejaké foto...tak sup....kontaktuj Simu,Wotancraft,Simonu Firenze,Ted Su...and many many more Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 21. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2010 Velká gratulace!!! 312 jsou mým snem, asi do nich budu muset co nejrychleji skočit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 22. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2010 Ako paneRaj velmi nemusim , na istych fotkach vyzeraju velmi posobivo a tie jesenne farby daju vyniknut strohosti casomiery. Fakt pekny nakup. Paci sa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 22. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2010 Máš pravdu, preto som si pre jednoduchosť vybral 312- ky. Na takýchto hodinkách sa mi páči zachovanie podstaty a tradícií značky. Ako paneRaj velmi nemusim , na istych fotkach vyzeraju velmi posobivo a tie jesenne farby daju vyniknut strohosti casomiery. Fakt pekny nakup. Paci sa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HROCH Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2010 gratuluji po tech nervech sem uz skoro neveril ze se dockas. vitam te v klubu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2010 (upraveno) Co maj tady ti sadaři s těma paneraiema ?? Myslel jsem, že jsou pro instalatéry, ale na chronomagu s nima mičurini sklízí plody .... universální to časomíra. Jo jo, jablíčka malá a seschlá, hodinky velké,krásné a leskloučké. Upraveno 23. listopadu 2010 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 23. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2010 No keď si už načal,tak Ti poviem, že keď ma začali vodiť za nos, kedy hoďky budú, s tým, že ani tohoto roku nebudú, lebo už ich vypredali v Rusku a Číne, tak som napísal mail priamo do Panerai a asi po dvoch týždňoch som od nich dostal správu, že s PAM 312 nemajú v Panerai žiadny problém a sú dostupné. Potom som mail postúpil predajcovi u ktorého som objednal a do týždňa boli doma. Takže tak. Nikde už som sa nedozvedel, kde bola chyba, ale mám pocit, že ich ani neobjednali a čakali, pričom otáčali moju zálohu, ktorú som im dal ešte v júni. Dostal som ich so zľavou a ospravedlnením. Keby sme boli v Amerike, tak by som ich zažaloval za psychickú ujmu a boli by ďalšie hodinkygratuluji po tech nervech sem uz skoro neveril ze se dockas. vitam te v klubu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 23. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2010 No vieš zarobili sme predajom jabĺk a kúpili si Panerai Tie zoschnuté zostali pre vtáčiky a fotenie s PaneraiCo maj tady ti sadaři s těma paneraiema ?? Myslel jsem, že jsou pro instalatéry, ale na chronomagu s nima mičurini sklízí plody .... universální to časomíra. Jo jo, jablíčka malá a seschlá, hodinky velké,krásné a leskloučké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HROCH Odesláno 24. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2010 (upraveno) No keď si už načal,tak Ti poviem, že keď ma začali vodiť za nos, kedy hoďky budú, s tým, že ani tohoto roku nebudú, lebo už ich vypredali v Rusku a Číne, tak som napísal mail priamo do Panerai a asi po dvoch týždňoch som od nich dostal správu, že s PAM 312 nemajú v Panerai žiadny problém a sú dostupné. Potom som mail postúpil predajcovi u ktorého som objednal a do týždňa boli doma. Takže tak. Nikde už som sa nedozvedel, kde bola chyba, ale mám pocit, že ich ani neobjednali a čakali, pričom otáčali moju zálohu, ktorú som im dal ešte v júni. Dostal som ich so zľavou a ospravedlnením. Keby sme boli v Amerike, tak by som ich zažaloval za psychickú ujmu a boli by ďalšie hodinky no z toho vseho jsem mel ten samy pocit. bohuzel nebo mozna bohudik to tady na vychode este nefunguje jak by melo ale aspon se mame na co tesit. me na ne upozornili loni v zime v carollinu a ze prej na ne mam cekat asi pul roku, tak jsem jel do sheronu tam to bylo obdobne s tim rozdilem ze ani nevedeli ze se neco takoveho zacalo delat. zavolal jsem do st. moritz tam je sice problem ze prodejna je otevrena jenom v zimni a letni sezonu ale mel jsem je asi do mesice se slevou a jeste paradnim vyletem po alpach. stinna stranka byla ze me lapli na hranicich a zaplatil sem 850 eur dph. Upraveno 24. listopadu 2010 uživatelem HROCH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se