jankoxxx Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2010 dnes nam trochu v Irsku nasnezilo
VilemBednar Odesláno 7. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2010 V 27. 11. 2010 v 11:00, 'jankoxxx' napsal: dnes nam trochu v Irsku nasnezilo Ahoj Janko, to jsou krásný hodinky i fotky. Pamatuju si, že si mi na jaře nabízel možnou spolupráci při nákupu Glycine hodinek. Je ještě nabídky aktuální? Když tak pošli SZ. Díky
jankoxxx Odesláno 8. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. prosince 2010 tak tieto krasavice su uz u noveho majitela vo Svedsku, uvidime ako sa ujme nahrada
jankoxxx Odesláno 3. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 3. ledna 2011 tak pridam este jednu z archivu. priam sa hanbim za to ze som svoje specialy este nepofotil.
jankoxxx Odesláno 29. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 29. ledna 2011 tak sa mi dnes podarilo strelit par zaberov
gerhard Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2011 Pekne foto,ta black nd white je paradna.
StanoBare Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2011 Paci sa mi hlavne posledna fotka, dobra tienovana luneta + 6tka. Boze moj, ved az teraz si vsimam, ze hodinova rucicka - koncova sipka - ma iny tvar u Base 22 a iny u Special. Kam to cumim...
jankoxxx Odesláno 31. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2011 vdaka za pochvalu, stale sa ucim a straglujem so softverom na upravu hodinova rucka je veru ina, rozdiel je v tej sipke a chyba ten chvostik. dalsi rozdiel je aj v sekundovke ktora chvostik ma.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se