Don2008 Odesláno 28. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2010 Svoje prvé automaty som si kúpil pred piatimi rokmi. Keď som ich kupoval, tak som o hodinárskych značkách ani o hodinkách nevedel skoro nič. Každopádne už vtedy ma fascinovali mechanické hodinky a tak som si kúpil automaty od Armaniho, poháňané strojčekom Sea-Gull. Nebudem klamať, za ten čas čo som ich nosil každý boží deň, mi jednoducho prirástli k srdcu a ostanú doma kým budem dýchať. Prvá láska je proste prvá láska . Časom som ale začal cítiť potrebu druhých hodiniek do nepohody a vtedy som narazil na Chronomag. Výsledok bol devastujúci . Počas môjho prvého roka členstva sa mi postupne doma nahromadilo 13 hodiniek a ja som dospel k názoru, že je najvyšší čas to trochu pretriediť a zaobstarať si to, čo ma počas toho roka skutočne oslovilo.11 hodiniek si našlo nových majiteľov a ja som plný očakávania otváral tri nové balíky. Snáď ma na chvíľu to čo som v nich našiel ukludní a vystačím si obdivovaním toho, čo urobilo radosť vám ostatným. 1
sharz Odesláno 28. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2010 Parádička...Ale pozor, o pár dní začína ďalší rok...
lexa Odesláno 28. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2010 neni to moc dobre videt X-Windy mas dvoje stejny nebo ty na tahu maji zlaty cisla? nebo mas dvoje stejny jedny na tahu a druhy na gume?(X-Windy mě začínaj totiž bavit čím dál víc-ja si je stejně koupím,ale na živo jsem je ještě neviděl)
Don2008 Odesláno 28. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2010 V 28. 11. 2010 v 17:07, 'lexa' napsal: neni to moc dobre videt X-Windy mas dvoje stejny nebo ty na tahu maji zlaty cisla? nebo mas dvoje stejny jedny na tahu a druhy na gume?(X-Windy mě začínaj totiž bavit čím dál víc-ja si je stejně koupím X-Windy su moje oblubene. Oboje maju rovnake strieborne indexy. Na tej prvej fotke to robi svetlo a mam len jedny 1
lexa Odesláno 28. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2010 V 28. 11. 2010 v 17:22, 'Don2008' napsal: X-Windy su moje oblubene. Oboje maju rovnake strieborne indexy. Na tej prvej fotke to robi svetlo a mam len jedny Ďík za vysvetlení,jsem se lekl že máš dvoje a ja ani jedny, třeba mi je přinese ježíšek-ale spíš ne ,hodně jsem zlobil
Rudykopalsson Odesláno 29. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2010 no pěkný... já jsem zatím ve fázi hledání... tak jako tak mám jenom jeden výstřel:-) víc než dvoje hodinky(jedny už mám) bych doma neobhájil:-)
kexx Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2010 Tak tuhle diskusi nesmí vidět žena :-) už teď se ptá, poč mám víc, než jedny hodinky :-)
edgar_23 Odesláno 17. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2010 Krasny hodinky! X-windy by me mely cekat pod stromkem letos neskutecne se na ne tesim ty Breitling jsou taky krasny... mam hodne podobny vkus... vsechny bych bral co si mel
Don2008 Odesláno 17. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 17. prosince 2010 V 17. 12. 2010 v 19:25, 'edgar_23' napsal: Krasny hodinky! X-windy by me mely cekat pod stromkem letos neskutecne se na ne tesim ty Breitling jsou taky krasny... mam hodne podobny vkus... vsechny bych bral co si mel Na X-Windy sa teš, podľa mňa sú to jedny z najkrajších hodiniek. Tie to majú u mňa nastálo . Brajtle som si bol pred kúpou vyskúšať naživo a bol som prekvapený ako sa napriek veľkosti a váhe dobre nosia. Skvele sa prispôsobia ruke, proste hodinky ako sa patrí .
edgar_23 Odesláno 17. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2010 V 17. 12. 2010 v 19:49, 'Don2008' napsal: Na X-Windy sa teš, podľa mňa sú to jedny z najkrajších hodiniek. Tie to majú u mňa nastálo . Brajtle som si bol pred kúpou vyskúšať naživo a bol som prekvapený ako sa napriek veľkosti a váhe dobre nosia. Skvele sa prispôsobia ruke, proste hodinky ako sa patrí . Jo to verim jelikoz budou X-windy moje prvni hodinky ( myslim tim prvni automaty a celkove poradne hodinky ) tak se neskutecne tesim a myslim, ze kdyz budu menit tah, remen a kaucuk tak me snad jen tak neomrzej casem bych, ale urcite neco pridal... ty Breitling jsou moje vysnene...zatim je cena, ale za moji psychickou hranici...myslim, ale ze jeste par mesicu zde na foru a bude vsechno jinak
edgar_23 Odesláno 17. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2010 Jeste prosim te co je to za hodinky z ty prvni serie se zelenou lunetou? DIky
Don2008 Odesláno 17. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 17. prosince 2010 V 17. 12. 2010 v 20:14, 'edgar_23' napsal: Jo to verim jelikoz budou X-windy moje prvni hodinky ( myslim tim prvni automaty a celkove poradne hodinky ) tak se neskutecne tesim a myslim, ze kdyz budu menit tah, remen a kaucuk tak me snad jen tak neomrzej casem bych, ale urcite neco pridal... ty Breitling jsou moje vysnene...zatim je cena, ale za moji psychickou hranici...myslim, ale ze jeste par mesicu zde na foru a bude vsechno jinak Bol som na tom podobne, tiež som tú hranicu pomaly posúval a posúvam . X-Windy vyzerajú inak na ťahu a inak na gume. Mne osobne sa viac pacia na gume, tá dá viac vyniknúť puzdru a hodinkám ako takým. Ten ťah je fajn, ale nedáva im šancu tak vyniknúť.
Don2008 Odesláno 17. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 17. prosince 2010 V 17. 12. 2010 v 20:26, 'edgar_23' napsal: Jeste prosim te co je to za hodinky z ty prvni serie se zelenou lunetou? DIky Zrejme máš na mysli Swiss Military Hanowa Sealander Diver Chronograph. Swiss made - kaliber quartz Ronda 5030D, diameter 44mm,WR 200m, šířka ťahu 22mm, sklíčko minerál, šróbovacia korunka, slušná luminiscencia a ťah so signovanou poistkou. Pekné hodinky za veľmi rozumnú cenu. Viac fotiek a informácií: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/22950-hanowa-sealander/page__p__329103__hl__hanowa__fromsearch__1&do=findComment&comment=329103
edgar_23 Odesláno 17. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2010 V 17. 12. 2010 v 20:45, 'Don2008' napsal: Zrejme máš na mysli Swiss Military Hanowa Sealander Diver Chronograph. Swiss made - kaliber quartz Ronda 5030D, diameter 44mm,WR 200m, šířka ťahu 22mm, sklíčko minerál, šróbovacia korunka, slušná luminiscencia a ťah so signovanou poistkou. Pekné hodinky za veľmi rozumnú cenu. Viac fotiek a informácií: http://forum.chronom...__1#entry329103 Diky moc!
Don2008 Odesláno 19. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 19. prosince 2010 V 19. 12. 2010 v 12:08, 'kibi' napsal: ta posledni je super Ďakujem, od teba to poteší . V mojom prípade je to ale na rozdiel od teba skôr vec náhody .
Don2008 Odesláno 19. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 19. prosince 2010 Modrý antireflex sa na snehu krásne vyníma a ešte Steinhart Triton a Magrette
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se