Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Svoje prvé automaty som si kúpil pred piatimi rokmi. Keď som ich kupoval, tak som o hodinárskych značkách ani o hodinkách nevedel skoro nič. Každopádne už vtedy ma fascinovali mechanické hodinky a tak som si kúpil automaty od Armaniho, poháňané strojčekom Sea-Gull. Nebudem klamať, za ten čas čo som ich nosil každý boží deň, mi jednoducho prirástli k srdcu a ostanú doma kým budem dýchať. Prvá láska je proste prvá láska :). Časom som ale začal cítiť potrebu druhých hodiniek do nepohody a vtedy som narazil na Chronomag. Výsledok bol devastujúci :). Počas môjho prvého roka členstva sa mi postupne doma nahromadilo 13 hodiniek a ja som dospel k názoru, že je najvyšší čas to trochu pretriediť a zaobstarať si to, čo ma počas toho roka skutočne oslovilo.post-9526-048164800 1290955143.jpg

11 hodiniek si našlo nových majiteľov a ja som plný očakávania otváral tri nové balíky. Snáď ma na chvíľu to čo som v nich našiel ukludní a vystačím si obdivovaním toho, čo urobilo radosť vám ostatným.

post-9526-061604100 1290955211.jpg

• Dát hlas 1
Odesláno

neni to moc dobre videt X-Windy mas dvoje stejny nebo ty na tahu maji zlaty cisla? nebo mas dvoje stejny jedny na tahu a druhy na gume?Posted Image(X-Windy mě začínaj totiž bavit čím dál víc-ja si je stejně koupímPosted Image,ale na živo jsem je ještě nevidělPosted Image)

Odesláno
  V 28. 11. 2010 v 17:07, 'lexa' napsal:

neni to moc dobre videt X-Windy mas dvoje stejny nebo ty na tahu maji zlaty cisla? nebo mas dvoje stejny jedny na tahu a druhy na gume?Posted Image(X-Windy mě začínaj totiž bavit čím dál víc-ja si je stejně koupím

X-Windy su moje oblubene. Oboje maju rovnake strieborne indexy. Na tej prvej fotke to robi svetlo a mam len jedny :)
  • Dát hlas 1
Odesláno
  V 28. 11. 2010 v 17:22, 'Don2008' napsal:

X-Windy su moje oblubene. Oboje maju rovnake strieborne indexy. Na tej prvej fotke to robi svetlo a mam len jedny :)

Ďík za vysvetlení,jsem se lekl že máš dvoje a ja ani jednyPosted Image, třeba mi je přinese ježíšek-ale spíš ne ,hodně jsem zlobilPosted Image

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak tuhle diskusi nesmí vidět žena :-) už teď se ptá, poč mám víc, než jedny hodinky :-)

Odesláno
  V 17. 12. 2010 v 19:25, 'edgar_23' napsal:

Krasny hodinky! X-windy by me mely cekat pod stromkem letos :) neskutecne se na ne tesim :) ty Breitling jsou taky krasny... mam hodne podobny vkus... vsechny bych bral co si mel :D

Na X-Windy sa teš, podľa mňa sú to jedny z najkrajších hodiniek. Tie to majú u mňa nastálo :). Brajtle som si bol pred kúpou vyskúšať naživo a bol som prekvapený ako sa napriek veľkosti a váhe dobre nosia. Skvele sa prispôsobia ruke, proste hodinky ako sa patrí :).
Odesláno
  V 17. 12. 2010 v 19:49, 'Don2008' napsal:

Na X-Windy sa teš, podľa mňa sú to jedny z najkrajších hodiniek. Tie to majú u mňa nastálo :). Brajtle som si bol pred kúpou vyskúšať naživo a bol som prekvapený ako sa napriek veľkosti a váhe dobre nosia. Skvele sa prispôsobia ruke, proste hodinky ako sa patrí :).

Jo to verim :) jelikoz budou X-windy moje prvni hodinky ( myslim tim prvni automaty a celkove poradne hodinky ) tak se neskutecne tesim a myslim, ze kdyz budu menit tah, remen a kaucuk tak me snad jen tak neomrzej :) casem bych, ale urcite neco pridal... ty Breitling jsou moje vysnene...zatim je cena, ale za moji psychickou hranici...myslim, ale ze jeste par mesicu zde na foru a bude vsechno jinak :D

Odesláno
  V 17. 12. 2010 v 20:14, 'edgar_23' napsal:

Jo to verim :) jelikoz budou X-windy moje prvni hodinky ( myslim tim prvni automaty a celkove poradne hodinky ) tak se neskutecne tesim a myslim, ze kdyz budu menit tah, remen a kaucuk tak me snad jen tak neomrzej :) casem bych, ale urcite neco pridal... ty Breitling jsou moje vysnene...zatim je cena, ale za moji psychickou hranici...myslim, ale ze jeste par mesicu zde na foru a bude vsechno jinak :D

Bol som na tom podobne, tiež som tú hranicu pomaly posúval a posúvam :). X-Windy vyzerajú inak na ťahu a inak na gume. Mne osobne sa viac pacia na gume, tá dá viac vyniknúť puzdru a hodinkám ako takým. Ten ťah je fajn, ale nedáva im šancu tak vyniknúť.
Odesláno
  V 17. 12. 2010 v 20:26, 'edgar_23' napsal:

Jeste prosim te co je to za hodinky z ty prvni serie se zelenou lunetou? DIky :)

Zrejme máš na mysli Swiss Military Hanowa Sealander Diver Chronograph. Swiss made - kaliber quartz Ronda 5030D,

diameter 44mm,WR 200m, šířka ťahu 22mm, sklíčko minerál, šróbovacia korunka, slušná luminiscencia a ťah so signovanou poistkou. Pekné hodinky za veľmi rozumnú cenu.

Viac fotiek a informácií: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/22950-hanowa-sealander/page__p__329103__hl__hanowa__fromsearch__1&do=findComment&comment=329103

post-9526-006648800 1292618715.jpg

Odesláno
  V 17. 12. 2010 v 20:45, 'Don2008' napsal:

Zrejme máš na mysli Swiss Military Hanowa Sealander Diver Chronograph. Swiss made - kaliber quartz Ronda 5030D,

diameter 44mm,WR 200m, šířka ťahu 22mm, sklíčko minerál, šróbovacia korunka, slušná luminiscencia a ťah so signovanou poistkou. Pekné hodinky za veľmi rozumnú cenu.

Viac fotiek a informácií: http://forum.chronom...__1#entry329103

post-9526-006648800 1292618715.jpg

Diky moc! :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...