Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj lidi,

hodinky už jsem si vybral, ale abych se dostal k jádru problému, tak můj hodinář chce za touche T013.420.44.202 něco přes 24k. To už mě přijde docela vysoká investice. Tak jsem hledal trochu na internetu a hle... stejný kus o 6 tisíc méně. - http://www.ihodinarstvi.cz/index.php?cont=detail&karta=2337 Tak si říkám včem může být zakopaný pes a zeptal jsem se svého hodináře, zda by mě mohl trochu slevit, potom co jsem mu ukázal onu internetovou stránku. On se mi jen vysmál a řekl, že on má své zboží certifikováno a uvnitř hodinek se nachází jen kvalitní švýcarský strojek atd. Pak nezapomněl pohanit ono ihodinářství, že prý jednotlivé kusy vyměňují za čínské a lidi mu je pak celý nešťastní nosí čínské hodinky, aby jim je spravil. Tak jsem skončil tady doufajíc, že snad vy mně všechno objasníte, případně dáte nějáký dobrý odkaz na stránky, kde se nemusím bát o to, co mi přijde + o příp. servis .

Odesláno (upraveno)

Vůbec bych se toho nebál a nevěřím, že tohle je fake. Prostě třeba mají tenhle model v akci nebo mají víc kusů skladem.Hodinky nejsou od českého zastoupení a jsou z venku kde jsou hodinky levnější viz např. Citizen.

PS: Jinak za 18tis jsou na více eshopech (hodinky nechavají posílat z UK)

Upraveno uživatelem DavidC3
Odesláno

Sleduj sekciu predaj cas od casu sa ukazu na predaj aj tuna... Ak samozrejme chces novy kus tak nie.. Ja som presne tieto T-touche ale na kaucuku kupil teraz nedavno tuna za zlomok povodnej ceny ;) Inac internetoveho obchodu by som sa nebal..

Odesláno

Pan hodinář používá celkem osvědčenou frázi, kterou se za párkrát naučil reagovat na podobné připomínky..

Pokud možno vystrašit zákazníka a pak ho drbnout.

Jinak samozřejmě kamenný obchod chce pokrýt zvýšené náklady a z těch pár prodejů hodinek co udělá, něco vytřískat... :smoke:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...