bananovec Odesláno 7. března 2011 Nahlásit Odesláno 7. března 2011 Ten finanční rozdíl je celkem markantní za v podstatě "stejný" stroj. Tady se TH hezky ukazuje. Je to velmi dobře marketingově uchopená a reklamou napumpovaná záležitost...Má osobní volba pro tento případ zní jasně - rozhodně Certina! A zbytek peněz bych uměl využít!!!
NIGHTinGALE Odesláno 7. března 2011 Nahlásit Odesláno 7. března 2011 Ještě jsem objevil jedny Certiny DS-1. Mají zajímavě řešený power reserve. Ukazují zbývají čas chodu a ještě je to zobrazeno i na stupnici.
Tomáš Kincl Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Odesláno 9. března 2011 Certina je určitě hezká a TH nejsou dvakrát hezčí/lepší. Já jsem si nakonec zvolil TH (prostě proto, že jsem TH chtěl) a to, jestli jsou hezký, je vidět koneckonců u mě v profilu. Za mě jsou TH hezký moc a strojek, i když obyčejná ETA, je taky pěkně zdobenej.
Horhe Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Odesláno 9. března 2011 Jé, to je bžumda, tohle vlákno jsem úplně přehlídl. Řešil jsem to tady. A dopadlo to přesně naopak.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se