remi Odesláno 7. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2010 Může mi někdo dát nějaké informace o tomto lodním chronometru.Jedná se o lodní chronometr VEB GLASHUTTE/GUB,který je celomosazný a je uložen v mahagonové prosklené skříňce o rozměrech 18,5 x 18,5 cm.Něco málo jsem si zjistil o firmě,ale nemám tušení jak se dostal do ČR.
mechano Odesláno 7. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2010 Že by připlul na lodi? Nebo byl dovezen autem (letadlem)? Promiň ale na co se vlastně ptáš?
remi Odesláno 8. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. prosince 2010 Že by připlul na lodi? Nebo byl dovezen autem (letadlem)? Promiň ale na co se vlastně ptáš? Blbá otázka,blbá odpověď.Ale moje chyba,špatně jsem položil otázku.Zajímá mě spíše historie hodin a jejich hodnota.Když se profláklo,že je mám nahrnulo se spousta zájemců co by je odkoupili. Jsou ve velice slušném stavu a nevím jestli je dobré se jich jen tak zbavit.
mechano Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2010 Rozhodně se jich jen tak nezbavuj. Pochop ale, že zjištění ceny bude jen na tobě, to ti asi nikdo neporadí a když, tak špatně. Tady na fóru si nevzpomínám, že by je někdo měl, takže hledej spíš na zahraničních fórech nebo E-bay.Pokud chceš nějaké seriózní informace z dějin, obrať se na výrobce (nástupce).
Frantik Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2010 Blbá otázka,blbá odpověď.Ale moje chyba,špatně jsem položil otázku.Zajímá mě spíše historie hodin a jejich hodnota.Když se profláklo,že je mám nahrnulo se spousta zájemců co by je odkoupili. Jsou ve velice slušném stavu a nevím jestli je dobré se jich jen tak zbavit. hele zkoušíš to sice dobře, ale tady je neprodáš. Kdyby tě zajímala jejich historie, tak bys svůj první příspěvek nevěnoval prodeji. Takže nekecej a pokud máš spoustu zájemců, tak hurá na ně. Pokud se chceš skutečně něco dozvědět, udělej sérii fotek a popis a pak se uvidí. 1
remi Odesláno 8. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. prosince 2010 Fotka hodin mi nešla přidat do textu tak je v profilu.
tc95 Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2010 (upraveno) Fotka hodin mi nešla přidat do textu tak je v profilu. neco takovyho???............je tu dost fotek muzes to porovnat http://cgi.ebay.com/...=item43a36b6e67 Upraveno 8. prosince 2010 uživatelem tc95
remi Odesláno 8. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. prosince 2010 Tak to koukám.Pěkná cena,díky.Dnes mi z jednoho hodinářské vebu poslali odkaz na firmu,která převzala výrobu po roce 91.Konečně jsem se dozvěděl něco víc.Myslím,že jsem měl trochu štěstí,protože hodiny ležely víc jak 15 let v ponku v garáži.Jsou,ale jsou v super stavu.Uvidím co dál s nima.
Keves Pavol Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2010 Tak to koukám.Pěkná cena,díky.Dnes mi z jednoho hodinářské vebu poslali odkaz na firmu,která převzala výrobu po roce 91.Konečně jsem se dozvěděl něco víc.Myslím,že jsem měl trochu štěstí,protože hodiny ležely víc jak 15 let v ponku v garáži.Jsou,ale jsou v super stavu.Uvidím co dál s nima. zavidim ti, si stastlivec
remi Odesláno 8. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. prosince 2010 To víš,že jsem rád,že jsem něco takového získal,ale mám jiné koníčky.Pokud se mi podaří je nějakému sběrateli udat tak mohu investovat do svých koníčků.Ale asi si budu muset počkat až se někdo ozve ze slušnou nabídkou.Zájemců by bylo,ale hned první nabízel 3000.Myslel jsem si,že si dělá srandu když jsem zjistil co mám.Z jednoho odkazu kam jsem psal o podrobnosti k těmto hodinám mi napsali,že firma VEB GLASHUTTE vyrábějící hodiny moc lodních chronometrů nevyrobila. 1
remi Odesláno 8. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. prosince 2010 To víš,že jsem o tom přemýšlel.Nevím,ale jestli by někdo na aukru měl zájem,protože jsem zjistil,že cena je celkem slušná.Na ebay mě už napadlo to dát,ale ještě jsem tam nikdy neobchodoval.Pokud se najde opravdový zájemce v ČR tak by to bylo lepší.
mischa Odesláno 24. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2010 (upraveno) ještě nevíme, jestli je to GUB chronometr mechanický, nebo quartz, dělali oba dva a jejich cena se podstatně liší... Upraveno 24. prosince 2010 uživatelem mischa
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se