Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hezký večer pánové, dnes jsem mamince zabavil její Seiko Automatic hi-beat 2706-7000 ročník 1979 a zaposlouchal se do rotoru. Je slyšet jako blázen, maminka si stěžuje že se zastavují a spožďují.

Tak mně napadlo zeptat se na servis. No a ony chudinky nebyly v ruce hodináře skutečně nikdy ...asi by jim to hodně pomohlo. Dáte nějaký typ na někoho z Prahy, Kladna, Berouna nebo tak? 

Díky za doporučení.

A pro zajímavost jednu fotku v rychlosti z telefonu...Upozorňuji, není  to pohled pro slabé nátury, ty hodinky si asi dost užily :-/

Posted Image

Odesláno

Děkuji za tip, asi se za panem Frýdlem zastavím po svátcích. Ono, když počkaly 32 let tak to ještě pár týdnů vydrží :D

Mimochodem, tomu se říká spolehlivost, 32 bez servisu a pořád běhají. :-)

Odesláno

povidal jsem si pred casem na pumpe s panem pumparem, mel na ruce Seiko 5 - asi uz tak 25 let... bez servisu... :D

drzim palce :)

a kdybys je chtel vyfotit... rad to zkusim :)

No vyfotit by bylo fain. I kdyz taky bych to mohl zkusit mam doma nejaky fotak s makrem. Ale ted bych to snad ani radeji nechtel...vzdyt i na ty fotce z mobilu je videt jak jsou omlaceny :-(

No fungujou porad (na me ruce) ale mama je v duchodu a moc toho nenachodí  a podobne, tak se asi málo natahujou. A rikam si ze to muze byt i absenci servisu (prece jen tam muze neco trochu drit a tak)....

Uvidime jak budou vypadat az se do nich pusti vami doporuceny hodinar :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...