Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Člověk možná, chronomagor nikoliv. ;)

Právě, přesně tak, proč radíte "člověku" nikoliv chronomagorovi takovéto "blázniviny" (ještě se zněj stane to co jste vy) :D

• Dát hlas 1
Odesláno

Právě, přesně tak, proč radíte "člověku" nikoliv chronomagorovi takovéto "blázniviny" (ještě se zněj stane to co jste vy) :D

Třeba to jednou pochopíš. ;)

Odesláno

Možno poradím od veci, ale ak si ochotný dať +/- 1000 euro (a možno i viac), neuvažoval si nad tým, že by si si kúpil dvojo hodiniek? Aj by si chcel spoločenské hodinky, aj by mali byť vhodné do prírody, aj by si chcel s nimi plávať ... za +/- 1000 euro by sa dali kúpiť jedny pomerne slušné spoločenské hodinky a jedny "casual" (vodeodolné do prírody), pri inteligentnom výbere by ti dokonca pár peňazí ešte aj mohlo ostať.

Odesláno

Hodinky, na ktoré si mi dal odkazy sú síce fajn, ale dosť výrazne nad môj finančný limit. Tu pripájam link s hodinkami, na ktoré som pri browsovaní tebou odporučenej stránky natrafil, a o kúpe ktorých dosť vážne uvažujem jednak preto, že sú podľa mňa pekné a jednak preto, že sa sa vmestím do cenového limitu tak ich, prosím Vás, posúďte: http://www.sinnwatch....php?prod=si028

Odesláno (upraveno)

Zdravím Vás. Chcel by som si kúpiť nejaké hodinky. Môj rozpočet je 1 000 ?, ak by sa mi niečo naozaj veľmi páčilo, som ochotný priložiť ešte 100 - 150 ? navyše, ale viac už naozaj nie. Hodinky by mali byť pánske, mali by mať kruhový ciferník, celokovovú konštrukciu a mali by byť nositeľné pri akýchkoľvek príležitostiach, t. j. do spoločnosti, vo všedné dni, ale aj do prírody, prípadne by sa s nimi malo dať plávať. Chcel by som Vás dopredu upozorniť, že v problematike hodiniek som totálny laik, preto Vás prosím o strpenie z toho titulu, že sa budem veľa pýtať a že musíte na mňa ísť pomaly v otázkach odborných termínov.

Ďakujem Vám za všetky vaše rady

Peťo z BA

Ahoj, tvoje zadání je peklo. Hodinky do společnosti a zároveň na plavání, to bude vždy nějaký kompromis. Ale co říkáš třeba těmhle hoďkám od značky s tradicí se solidním zpracováním? Longines HydroConquest Automatic 41mm.

Dělají se i 39mm. Díky černému ciferníku budou akceptovatelné i k saku, na každodenní nošení jsou parádní no a skočit do rybníka se s nima také bát nemusíš. ;)

post-7085-085767000 1292143502.jpg

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno

39 mm ciferník? Myslel si niečo takéto?: http://www.prestiget...641.4.56.6.html No OK, ale to je predsa predajňa v USA, alebo je jedno, odkiaľ tie hodinky sú, hm? Pravdupovediac, variant s 39 mm ciferníkom, na ktorý som pripojil link, sa mi páči viac. Prosím ťa, daj mi nejaký zoznam destinácií, odkiaľ hodinky nekupovať, lebo je riziko, že sú to len napodobeniny. No a základná vec, takáto je cena v USA, ale mňa zaujíma, koľko by ma to vyšlo spolu aj s preclením a všetkými ostatnými poplatkami, ak by som si to naozaj z USA kúpil, prípadne by si mi, prosím ťa, mohol odporučiť nejaký obchod, kde uvádzajú cenu v ? a úplne najideálnejšie by bolo, keby ten obchod bol v Európe. Vopred za všetko ďakujem.

Ahoj, tvoje zadání je peklo. Hodinky do společnosti a zároveň na plavání, to bude vždy nějaký kompromis. Ale co říkáš třeba těmhle hoďkám od značky s tradicí se solidním zpracováním? Longines HydroConquest Automatic 41mm.

Dělají se i 39mm. Díky černému ciferníku budou akceptovatelné i k saku, na každodenní nošení jsou parádní no a skočit do rybníka se s nima také bát nemusíš. ;)

Odesláno (upraveno)

39 mm ciferník? Myslel si niečo takéto?: http://www.prestiget...641.4.56.6.html No OK, ale to je predsa predajňa v USA, alebo je jedno, odkiaľ tie hodinky sú, hm? Pravdupovediac, variant s 39 mm ciferníkom, na ktorý som pripojil link, sa mi páči viac. Prosím ťa, daj mi nejaký zoznam destinácií, odkiaľ hodinky nekupovať, lebo je riziko, že sú to len napodobeniny. No a základná vec, takáto je cena v USA, ale mňa zaujíma, koľko by ma to vyšlo spolu aj s preclením a všetkými ostatnými poplatkami, ak by som si to naozaj z USA kúpil, prípadne by si mi, prosím ťa, mohol odporučiť nejaký obchod, kde uvádzajú cenu v ? a úplne najideálnejšie by bolo, keby ten obchod bol v Európe. Vopred za všetko ďakujem.

Ahoj, z prestigetime čerpám ceny jen orientačně. Takže když oni mají ty hoďky za 800doláčů nebo 650euro, tak je v kamenném obchodě do 1000,-euro koupíš. Neumím Ti doporučit, kde na netu nakupovat, protože v tom nejsem zběhlý a nakupuji v kamenných obchodech. Z BA to máš kousíček do Vídně, tak neblbni s internetem a udělej si hezký výlet. Ceny ve Vídni nejsou vůbec špatný podle toho, co tu čtu od kolegů.

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno

Vďaka za typ. Do Wien si výlet robiť nemusím, lebo tam pracujem a žijem striedavo tu v BA a tam, takže hneď zajtra idem do predajne, po niečom sa popozerám (samozrejme, že po tých Longlinesoch asi najviac) a ak sa všetko podarí, tak snáď bude niečo pod vianočným stromčekom.

Ahoj, z prestigetime čerpám ceny jen orientačně. Takže když oni mají ty hoďky za 800doláčů nebo 650euro, tak je v kamenném obchodě do 1000,-euro koupíš. Neumím Ti doporučit, kde na netu nakupovat, protože v tom nejsem zběhlý a nakupuji v kamenných obchodech. Z BA to máš kousíček do Vídně, tak neblbni s internetem a udělej si hezký výlet. Ceny ve Vídni nejsou vůbec špatný podle toho, co tu čtu od kolegů.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...