Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

kam sa hrabe shaq s kvalitou fotiek :)

moja je len jedna, hodinky na nej upackane, iny dial... 2 mesiace stare. Ruku mam 19, napriek tomu su dost velke pre mna, na tej fotke to vyzera ale horsie ako v reale, dlan a prsty mam velke.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

tah je ten sikmy, asi pro II, taky asymetricky.

fantasticky sa nosi... je fakt ze hodinky su ozaj tazke... ale lahko som si zvykol.

S bielim cifernikom su velmi nenapadne, ine by to bolo s ciernym dialom.

tah je po necelych 2 mesiacoh OPATRNEHO nosenia (kazdy druhy den, striedam s inym modelom) trosku poskriabany, mikro skrabance... darmo, lestena ocel = magnet na skrabance.

Odesláno

tah je ten sikmy, asi pro II, taky asymetricky.

fantasticky sa nosi... je fakt ze hodinky su ozaj tazke... ale lahko som si zvykol.

S bielim cifernikom su velmi nenapadne, ine by to bolo s ciernym dialom.

tah je po necelych 2 mesiacoh OPATRNEHO nosenia (kazdy druhy den, striedam s inym modelom) trosku poskriabany, mikro skrabance... darmo, lestena ocel = magnet na skrabance.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

...ano, biely dial tu vedie, aj ked neviem preco... su podstatne napadnejsie s ciernym... mozno preto som zvolil biely.

Odesláno

prvy mesiac cca +4-5s denne

teraz merane denne a len +2s

zatial neriesim polohu hodiniek v noci, vacsinou su hore sklickom, resp. ako dopadnu do suflika (ziadne podlozky heh). Od buduceho tyzdna budu snad na windery (ak dorazi)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...