mmako Odesláno 14. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2010 Tohle vlastně je a není nový přírůstek - pořídil jsem je tady na fóru před asi čtyřmi měsíci. Několikrát jsem je vzal na ruku a potom se rozhodl, že si zaslouží ozdravný pobyt. Dnes jsem je vyzvedl a jsem nadšený - kromě obligátního plného sáčku starých součástek se hlavně u Dušáka podařilo rozleštit všechny (poměrně brutální) ťukance a uvést je do stavu nových hodinek, to za cenu více, než přijatelnou. Například ten horní kruh na lunetě při předávání měl nevýrazné ty průřezy a byl matný... Jediné, na co jsem nenechal sahat, byl semtam odrblý antireflex - časem by to stejně skončilo stejně. A tady jsou - Breitling SuperOcean Steelfish v poměrně unikátní velikosti 42 milimetrů (tuším, že se nevyráběly moc dlouho, Breitling poměrně rychle přešel na 44mm). no a takhle pěkně se teď blýskají :-)
shag Odesláno 14. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2010 To su paradne Becka. Steelfishom najviac sekne bledy cifernik. A ozdravny pobyt im urcite pomohol, vyzeraju ako nove.
Chorche Odesláno 14. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2010 Tohle jsou jedny z mála Breitlí, které se mi fakt líbí, gratuluju, jsou fakt krásný! Díky světlému ciferníku mi přijdou celkem decentní a přitom mají správný MI. A ozdravná kůra dopadla evidentně skvěle.
xoslic Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2010 Superocean je velmi podarena seria z Aeromarinov. Pekne, jednoduche, vyrazne a pritom nie su > 45mm. Becka su v tlakovej odolnosti jednicka.Fajnovka. Skus aj kauckovy remen - Pro Diver I ako zozenies /krajsi, ale uz sa nevyraba/, resp. PD II...maju u Dusaka so sponou okolo 2500 CZK
edgar_23 Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2010 Moc pekny...nahodou naky foto pred nemas? Pro porovnani ;-)
mmako Odesláno 15. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 15. prosince 2010 xoslic: kaučuk k nim mám... ostatně mám i jeden látkový řemen do barvy - viz hnusná fotka edgar: je to fakt ošklivý výcvak telefonem - ale nic, na čem by to bylo lépe vidět, jsem nenašel.. luneta matná, dotlučená, z boku kleplé atp. (to tady vidět není) - myslím, že rozdíl je vidět...
edgar_23 Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2010 xoslic: kaučuk k nim mám... ostatně mám i jeden látkový řemen do barvy - viz hnusná fotka edgar: je to fakt ošklivý výcvak telefonem - ale nic, na čem by to bylo lépe vidět, jsem nenašel.. luneta matná, dotlučená, z boku kleplé atp. (to tady vidět není) - myslím, že rozdíl je vidět... No ja bych rekl sakra rozdil i podle teto fotky ... fakt parada jak prokoukly ;-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se