Kupa54 Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2010 Když jsem je uviděl, tak jsem si řekl, že to jsou ty pravé zimní hodinky do práce a vůbec pro všední den.Nerezové pouzdro o průměru 42mm a tvar ocucaného bonbonu, výška 12,5mm a safírové sklo.Luneta v provedení černého PVD.To všechno se pěkně schová pod rukáv a nepřekáží.Kalibr je osvědčený a prověřený 7S36A.Po týdnu střídavého nošení na ruce nebo točení na windru jsem dospěl k přesnosti 12 sec/den, není to sice žádná sláva,ale čekal jsem podobnou hodnotu.Hodinky se mi i po týdenním nošení stále líbí a jediné drobné minus je luminiscence, která po nasvícení září a za dvěhodiny je po parádě.Jo, Monstery jsou jen jedny Takže přikládám pár neumělých fotek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vbalko Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2010 Pekne pekne - odkial si kupoval? Ta luneta je otocna v oboch smeroch?
Kupa54 Odesláno 15. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 15. prosince 2010 Pekne pekne - odkial si kupoval? Ta luneta je otocna v oboch smeroch? Nene, luneta je jednosmerna, jako na potapkach. Kupoval jsem na aukru, jsou z roku 2006
xoslic Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2010 pacia sa mi, transparentne dynko je plusom!!
Endy Odesláno 13. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2012 Mám je také. Ale modrý ciferník a bílá vteřinovka. Akorát se mi luneta otáčí hodně ztuha. Jinak No problem.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se