Otto Odesláno 14. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2005 Včera jsem přispíval do diskuze a pak se nemohl odhlásit a dnes jsem do diskuze vstoupil už jako přihlášený. A teď to zase nešlo, se odhlásit. Už se mi to stalo někdy před půl rokem a pak zase najednou to přihlašování a odhlašování fungovalo. Co s tím???
Chronomag Odesláno 14. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2005 To nevím. je to divné, zkontroluji to. Ale někdy se stává, že se server kousne. Navíc není nutné se odhlašovat a přihlašovat, můžete zůstat trvale přihlášený, když nehrozí, že někdo jiný použije váš počítač na totéž fórum.
HonzaX Odesláno 26. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2005 Dneska jsem najednou nebyl automaticky přihlášen,musel jsem zadat nové heslo. Je v tom nějaký bordel.
Chronomag Odesláno 26. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2005 Ano, přehodil jsem implicitní doménu z chronomag.info na chronomag.cz - na té druhé nejste automaticky přihlášen, pokud jste ji dříve nepoužíval.
old black Odesláno 2. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2006 Chronomag napsal: To nevím. je to divné, zkontroluji to. Ale někdy se stává, že se server kousne. Navíc není nutné se odhlašovat a přihlašovat, můžete zůstat trvale přihlášený, když nehrozí, že někdo jiný použije váš počítač na totéž fórum. Dnes se taky nemůžu odhlásit. Až ten nademnou zjistí, že jsem tu celý den, tak mě propustí! Pomoc!
Návštěvník Kamil Odesláno 2. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2006 old black napsal: Dnes se taky nemůžu odhlásit. Až ten nademnou zjistí, že jsem tu celý den, tak mě propustí! Pomoc! Já ti kdyžtak nějaké zaměstnání v Práglu seženu, kdyby tě šéf vyhodil. Někdy jsou šéfové hrozný rasi, viď!
old black Odesláno 3. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2006 Díky Kamile! A kdyby ještě věděl. že jsme s Ondrem před koncem pracovní doby narazili dva 5l soudky s ležákem a skoro je vypili ... Kdy teda mám fotit? Včera to nešlo, dnes se mně klepou ruce ...
Ladis Odesláno 4. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2006 Od pondělí jsem bez šéfa, tři týdny, to bude neskonalý veget. Ten ležák si dáváme každý den, pitný režim je nutnost. Tryskáče v hangáru počkají.
X-Bob Odesláno 4. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2006 Já dneska musím načíst příspěvky do foroty Mám týden dovolenou a tak budu bez chronomagu Ale slibuji a dávám čestný závazek, že pitný režim dodržím stejně jako vy!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se