marosb Posted December 18, 2010 Report Posted December 18, 2010 Ahoj. Zvazujem kupu tychto hodiniek. Najde sa tu nejaky ich majitel, resp. co si o nich myslite ? vdaka Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Keves Pavol Posted December 19, 2010 Report Posted December 19, 2010 nemecka klasika, ak si bankovy uradnik, nevahaj a ber, myslim ze vyzerajú krásne decentne, napis ako si sa rozhodol 1
saida Posted December 19, 2010 Report Posted December 19, 2010 No nevím jestli tohle je zrovna model pro bankovní úředníky. Jsou to docela masívní (tlustý) hodiny. Na chronoshopu je k nim relativně dost foto . Jestli se Ti zamlouvaj tak je ber. Jsou to zajimavé hodinky se kteryma se naživo asi mockrát nepotáš. Kvalita je rozhohodně slušná! A jak svíítěj!
marosb Posted December 19, 2010 Author Report Posted December 19, 2010 No to zrovna nie som ..) , ale nejak som sa zapozeral do tych nemeckych hodiniek. Doteraz som nosil len Lumi-noxy a Promastery, potrebujem nieco na prestriedanie a hlavne bez baterky. Nieco jednoduche, okolo tych 45mm na kozenom remeni v cene + - 400eur. Ako alternativu vidim este Pilotky od Steinhartu alebo Archimede, ale uz som z toho dost zblbnuty . Trocha mam obavy z tej vodeodolnosti do 3 atm.
marosb Posted December 20, 2010 Author Report Posted December 20, 2010 tak som sa na koniec rozhodol, ale pre hamiltony ..) dakujem za odpovede 1
Recommended Posts