Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim panov z Chronomagu. Na mojich vraj vodeodolnych WR100 hodinkach CITIZEN sa mi po kratkom pobyte vo vode zarosilo sklicko.

Po ich vysuseni mi na sklicku zostali take nepekne skvrny. Tak chcem vybrat strojcek a sklicko vycistit. Len nemozem dat dole korunku.

Potreboval by som radu, nechcem nieco poskodit. Prikladam obrazky z vrchu, aj otvorene hodky. Tam ako je ta sipka na demontaz korunky

nie je, ako byva na niektorych strojcekoch ziadne tlacitko. Obrazky, zial len z kompaktu. Dakujem pekne za radu.

post-13010-058203300 1293520616.jpg

post-13010-009360700 1293520652.jpg

Odesláno

Mam taky pocit, ze zahada bude v tom kruhovom otvore na ktory ukazuje ta mala sipka. Mal by v nej byt pliesok s malinkou jamkou, na ktory treba zatlacit. Ta jamka by mala zamedzit sklznutiu nastroja. Chcelo by to lepsie foto, najlepsie fotene uplne kolmo. Stretol som sa uz s tym, ze ten pliesok sa pri povitiahnuti korunky schova, takze je mozne na neho zatlacit iba pri zasunutej korunke, ale mozno prave tu je to naopak. Skus.

Odesláno

Ďakujem za odpoveď, bolo to presne v tom, ako si písal. Problém vyriešený, sklíčko vyčistené. Mám tie hodky už asi 4 roky, už sú odvtedy moje štvrté, ale aj tak mi robia občas radosť.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...