Tazz Odesláno 28. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2010 Zdravím pánové, lovím po webu nějaké hodinky pro tátu, není skalním vyznavačem žádné značky, nicméně žádnou čínu apod. na pazouru nedá. Představa: ciferník nejlépe černý na něm čísla (ne římské číslice) a ukazatel data, nerez pouzdro, kožený řemen (jedno jestli černý nebo hnědý), limit je 5000,-Kč (možná lehce přes), průměr 38 nebo 40mm, něco v duchu dvou níže uvedených kousků - Christopher Ward což je lehce přes jeho limit nebo Traser Classic Pokud budete mít nějaké tipy, rád uvítám. Díky
horal Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2010 Ahoj, trochu se tu porozhlédni.Jsou zde již podobně položené a zodpovězené dotazy.V první řadě bych si ujasnil zda budou hodinky na baterku( jdou stále) nebo mechanické (musí se natahovat).Držím palce.
Tazz Odesláno 16. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 16. ledna 2011 Tak dnes rozštípnuto a objednáno zde odkaz , až dorazí, tak dám i fotky, sám jsem na ně zvědav Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
robpol3 Odesláno 16. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2011 Tak dnes rozštípnuto a objednáno zde odkaz , až dorazí, tak dám i fotky, sám jsem na ně zvědav Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jo tak ty by se mi taky líbili. Akorát by mohli být trošku větší tak 40+. Ještě dotaz. Mají i manuální nátah?
robpol3 Odesláno 16. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2011 Tak dnes rozštípnuto a objednáno zde odkaz , až dorazí, tak dám i fotky, sám jsem na ně zvědav Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pokud mají i ruční nátah, můžu Ti napsat SZ a poptat se na samotný nákup, platbu apod.?
Tazz Odesláno 16. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 16. ledna 2011 s chuti bych je vyfotil, kdybys chtel... určitě se domluvíme až dorazí (chvíli to bude trvat, jelikož zatím přijímají jen předobjednávky, musím z nich vytáhnout nějakej konkrétní termín), původně jsem měl v plánu tě oslovit s mými Longines robpol3 - SZ
Tazz Odesláno 16. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 16. ledna 2011 tak jo, tesim se - a Longines klidne taky... paráda, bude se těšit, fotky máš úchvatné
Tazz Odesláno 16. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 16. ledna 2011 ano, to jsem si všiml, že nejsou a přitom ChW nedělá špatné kousky a myslím, že jsou i cenově dostupné, k té výzvě - jako vhozená rukavice, jen sebrat
Rafa Odesláno 16. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2011 Jo, jo, s chutí se porozhlédni a zmagoříš tu z toho jako většina ... Budeš denně brouzdat fórem a denně přehodnocovat parametry atd. Upřímnou soustrrast
Tazz Odesláno 16. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 16. ledna 2011 (upraveno) Jo, jo, s chutí se porozhlédni a zmagoříš tu z toho jako většina ... Budeš denně brouzdat fórem a denně přehodnocovat parametry atd. Upřímnou soustrrast záleží na tom jak hodně tomu člověk propadne, bohatě si vystačím se 2 kousky, jedny na běžné nošení a druhé na sport (třetí nepočítám, ty jen leží v šuplíku no a ty čtvrtý ani nestojí za řeč), nemám potřebu každých půl roku měnit za jiné i když pěkných kousků je nepřeberné množství a občas bych možná na chvíli vyměnil s tím brouzdáním máš pravdu, každý den toto fórum omrknu, no a jelikož jsi zde také tak mi nezbývá než také kondolovat edit: pravopis Upraveno 16. ledna 2011 uživatelem Tazz
Tazz Odesláno 16. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 16. ledna 2011 k těm ChW, blbě jsem koukal, do 7 dní budou doma a jelikož k rodičům jedu nejdříve za 4 týdny tak bude i čas na foto, tedy jestli ho budeš mít ty
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se