Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím pánové,

lovím po webu nějaké hodinky pro tátu, není skalním vyznavačem žádné značky, nicméně žádnou čínu apod. na pazouru nedá.

Představa: ciferník nejlépe černý na něm čísla (ne římské číslice) a ukazatel data, nerez pouzdro, kožený řemen (jedno jestli černý nebo hnědý), limit je 5000,-Kč (možná lehce přes), průměr 38 nebo 40mm, něco v duchu dvou níže uvedených kousků - Christopher Ward což je lehce přes jeho limit nebo Traser Classic

Pokud budete mít nějaké tipy, rád uvítám.

Díky

Odesláno

Ahoj, trochu se tu porozhlédni.

Jsou zde již podobně položené a zodpovězené dotazy.

V první řadě bych si ujasnil zda budou hodinky na baterku( jdou stále) nebo mechanické (musí se natahovat).

Držím palce.

• po 3 týdnech...
Odesláno

Tak dnes rozštípnuto a objednáno Posted Image zde odkaz , až dorazí, tak dám i fotky, sám jsem na ně zvědav

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Jo tak ty by se mi taky líbili. Akorát by mohli být trošku větší tak 40+. Ještě dotaz. Mají i manuální nátah?
Odesláno

s chuti bych je vyfotil, kdybys chtel... :)

určitě se domluvíme až dorazí (chvíli to bude trvat, jelikož zatím přijímají jen předobjednávky, musím z nich vytáhnout nějakej konkrétní termín), původně jsem měl v plánu tě oslovit s mými Longines Posted Image

robpol3 - SZ

Odesláno

ano, to jsem si všiml, že nejsou a přitom ChW nedělá špatné kousky a myslím, že jsou i cenově dostupné, k té výzvě - jako vhozená rukavice, jen sebratPosted Image

Odesláno

Jo, jo, s chutí se porozhlédni a zmagoříš tu z toho jako většina ... Budeš denně brouzdat fórem a denně přehodnocovat parametry atd. Upřímnou soustrrast :smile_anim:

Odesláno (upraveno)

Jo, jo, s chutí se porozhlédni a zmagoříš tu z toho jako většina ... Budeš denně brouzdat fórem a denně přehodnocovat parametry atd. Upřímnou soustrrast :smile_anim:

záleží na tom jak hodně tomu člověk propadne, bohatě si vystačím se 2 kousky, jedny na běžné nošení a druhé na sport (třetí nepočítám, ty jen leží v šuplíku no a ty čtvrtý ani nestojí za řečPosted Image), nemám potřebu každých půl roku měnit za jiné i když pěkných kousků je nepřeberné množství a občas bych možná na chvíli vyměnil

s tím brouzdáním máš pravdu, každý den toto fórum omrknu, no a jelikož jsi zde také tak mi nezbývá než také kondolovat Posted Image

edit: pravopis

Upraveno uživatelem Tazz
Odesláno

Posted Image

k těm ChW, blbě jsem koukal, do 7 dní budou doma a jelikož k rodičům jedu nejdříve za 4 týdny tak bude i čas na foto, tedy jestli ho budeš mít ty

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...