Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Bol som tam pred rokom, halu hodiniek som presiel cca za 15 minut a znechuteny som siel domov. Nastastie este pred vstupom, pri pokladni, mi nejaky chalan co odtial odchadzal, len tak daroval 2 vstupenky(2*120,-), takze som nenadaval prilis . :(:(:(

Odesláno

Omni trochu sa o tom rozpis.Ja som to minuly rok tiez zaregistroval ale nedostal som sa tam.O com to priblizne je?Su tam stanky predajcov(Sheron,Matysak etc.) alebo sa prezentuju nejake znacky samostatne?

Ak si to precita Prim: Slovensko je pre Vas zablokovane(pravne) do tej miery,ze na podobnu vystavu sa nechystate?Alebo?

Odesláno

Co sa tyka hodiniek bol tam akurat Hanhart a asi 2-3 no name znacky, rusky vyrobca soliterov z drahych kovov, zopar predavacov budikov, zopar vyrobcov sperkov a inak naozaj nic.

Bol som tento rok v Bazileji... Buduci rok idem znovu, ale aspon na 2 dni... tomu hovorim zazitok

• Po roku...
Odesláno

Bol som včera. To isté ako minulý rok. Nič čo by sa nedalo vidieť v lepšej predajni. Mimo priemer bola len prezentácia Longines a Seiko - veľa modelov. No a Ruský chronograph - Slovenské zastúpenie - pekný stánok - takmer všetko čo ponúkajú aj turbillion Soyuz Premium.

Zo značiek, ktoré sú tu populárne tam sú - Omega, Mido, Hamilton, Orient etc.

Výstava Knihy a umenie výborná, výborná. A áno vstup zdarma na všetky tri.

Odesláno
Bol som včera. To isté ako minulý rok. Nič čo by sa nedalo vidieť v lepšej predajni. Mimo priemer bola len prezentácia Longines a Seiko - veľa modelov. No a Ruský chronograph - Slovenské zastúpenie - pekný stánok - takmer všetko čo ponúkajú aj turbillion Soyuz Premium.

Zo značiek, ktoré sú tu populárne tam sú - Omega, Mido, Hamilton, Orient etc.

Výstava Knihy a umenie výborná, výborná. A áno vstup zdarma na všetky tri.

hmmmmmm vyzera to zaujimavo. ked som tam bol naposledy v roku 2004 tak to nebolo az take zaujimave.

Odesláno

aj ja som sa na koniec zucastnil. hmmm mohlo tam byt viacej vystavovatelov ale aspon som si pokecal s riaditelkou altra o seiko hodinkach :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...