saboter Odesláno 5. listopadu 2006 Autor Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2006 Ok. Tak hodte do fóra čo resp. odkiaľ chcete. Potencialne kšefty zúžime hned na začiatku na: watchbandcenter, timefactors a thestrapshop . O ktorý bude najväčší záujem s toho sa bude brať. Mne je to v podstate tiež jedno. TheStrapShop ma poštovne a balné započítané v cene. Myslím že všetky shopy su relatívne preverené takže stačí len popozerať čo je v ponuke.
Qvido Odesláno 5. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2006 Kdyz vydrzis do nedele az mi prijdou nove hodinky, budu potrebovat 22 mm cerny. Mohli bychom to koupit dohromady. Já bych se s dovolením taky hlásil, moc si mi líbí na timefactors ten 22 se dvěma cvokama. Líbí se mi taky, ale potřeboval bych 20mm, hnědý. Zatím jsme dva? Time Factors "Aviator" Parallel Strap with Fishtail Buckle To je přesně on, 22 mm dva cvoky jeden kus.
saboter Odesláno 5. listopadu 2006 Autor Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2006 Alebo to môžme zjednodušiť. Je tu niekto kto je vyslovene proti nákupu na timefactors ?
falkkon Odesláno 5. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2006 Pokud se to uskuteční,bral bych na Timefactors tento: Aviator 20 mm
saboter Odesláno 5. listopadu 2006 Autor Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2006 Kde tam majú na timefactors vercajch nejako ho tam nemôžem najsť ?
saboter Odesláno 5. listopadu 2006 Autor Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2006 Hromadná objednávka - supported by Kamil: Lapis: Time Factors "Aviator" Parallel Strap with Fishtail Buckle - Brown - 20 mm Qvido: Time Factors "Aviator" Parallel Strap with Fishtail Buckle - Brown - 22 mm Falkkon: Timefactors Aviator 20 mm - Brown
saboter Odesláno 5. listopadu 2006 Autor Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2006 Saaakra ale tento sa mi tiež dosť páči: Ale bohužial také u Timefactors nevedú ...
saboter Odesláno 5. listopadu 2006 Autor Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2006 Alebo to môžme zjednodušiť. Je tu niekto kto je vyslovene proti nákupu na timefactors ? Sakra jediny asi ja, ako tak teraz na to pozerám. Hirsch Carbon je totalne vypredaný :( ...
Lapis Odesláno 5. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2006 Hromadná objednávka - supported by Kamil: Lapis: Time Factors "Aviator" Parallel Strap with Fishtail Buckle - Brown - 20 mm Qvido: Time Factors "Aviator" Parallel Strap with Fishtail Buckle - Brown - 22 mm Falkkon: Timefactors Aviator 20 mm - Brown Lapis: Darlena Leather & Canvas- 20mm, Black/Black. Ještě k tomu.
falkkon Odesláno 5. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2006 To Lapis-máš tam místo Haná,a odkud? Já jsem u Prostějova.
Návštěvník Kamil Odesláno 5. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2006 Já bych doporučoval si je najít tady: http://thestrapshop.co.uk (a mají tam i hodinářské nářadí). Na Timefactors je dražší doprava, ale hlavně nejde platit přes Paypal a nechce se mi pouštět číslo karty na web. Takže objednávka přes Timefactors beze mne!
saboter Odesláno 5. listopadu 2006 Autor Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2006 Já bych doporučoval si je najít tady: http://thestrapshop.co.uk (a mají tam i hodinářské nářadí). Na Timefactors je dražší doprava, ale hlavně nejde platit přes Paypal a nechce se mi pouštět číslo karty na web. Takže objednávka přes Timefactors beze mne! SOM ZA ... na strapshop sa mi toho páči viacej aj ceny sú fajn.
Lapis Odesláno 5. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2006 To Lapis-máš tam místo Haná,a odkud? Já jsem u Prostějova. Wischau
Qvido Odesláno 5. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2006 Máte někdo zkušenosti jak dalece je carbonovej řemen odolnej proti otěru? To by se mi zamlouval:Di-Modell Carbon Chrono FS Leather nebo ten co jsem vložil saboter, po tom dlouho pokukuju jenomže se mi nedaří ten odkaz rozkliknout tak nevím zda je ve 22 mm provedení , jinak s tímto webem nemam problém.
falkkon Odesláno 5. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2006 To-Lapis-tak to se přijdu ohřát až budu čekat u Pytelu na servis auta:)
Lapis Odesláno 5. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2006 To-Lapis-tak to se přijdu ohřát až budu čekat u Pytelu na servis auta:) Budu-li doma...co by ne?
saboter Odesláno 5. listopadu 2006 Autor Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2006 Máte někdo zkušenosti jak dalece je carbonovej řemen odolnej proti otěru? To by se mi zamlouval:Di-Modell Carbon Chrono FS Leather nebo ten co jsem vložil saboter, po tom dlouho pokukuju jenomže se mi nedaří ten odkaz rozkliknout tak nevím zda je ve 22 mm provedení , jinak s tímto webem nemam problém. Robí sa v 22 mm. Ja tiež potrebujem 22jku.
saboter Odesláno 5. listopadu 2006 Autor Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2006 Inak záväzné objednávky treba šupnúť sem do fóra alebo skôr na mail ?
Lapis Odesláno 5. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2006 Máte někdo zkušenosti jak dalece je carbonovej řemen odolnej proti otěru? To by se mi zamlouval:Di-Modell Carbon Chrono FS Leather nebo ten co jsem vložil saboter, po tom dlouho pokukuju jenomže se mi nedaří ten odkaz rozkliknout tak nevím zda je ve 22 mm provedení , jinak s tímto webem nemam problém. Akorát tam nemají ocvočkovaný aviator strap. Apod. Škoda.
afrikab Odesláno 5. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2006 Já bych doporučoval si je najít tady: http://thestrapshop.co.uk (a mají tam i hodinářské nářadí). Na Timefactors je dražší doprava, ale hlavně nejde platit přes Paypal a nechce se mi pouštět číslo karty na web. Takže objednávka přes Timefactors beze mne! Timefactors tady jiz par lidi vyzkouselo, vcetne me. Neni duvod bat se jim dat cislo karty.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se