Domino Odesláno 6. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 6. ledna 2011 Ještě jsem narazil na Edward Piguet Chronograph.
sureshot Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2011 tieto skor nie (ak mozem Ještě jsem narazil na Edward Piguet Chronograph.
xlaque Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2011 No, asi se budeš divit, ale i u nás máme shopy. Ospravedlňujem sa, nemyslel som to vôbec zle, len som nevedel, či si ich už videl v obchode, alebo si len našiel niekde na nete a zapčili sa ti Ked už nejake Reverso Squadra a maš dosť veľky budget, tak za mna radšej JLC Reverso Squadra world chronograph polo fields, len tie nie su gumove, ale keramicke.
farářskej Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2011 Bral by si Jaeger-LeCoultre radši než ty Carl F.Bucherer z mého prvního příspěvku ? Osobně bych dal JLC přednost před úplně čímkoli.
honza71 Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2011 (upraveno) Bral by si Jaeger-LeCoultre radši než ty Carl F.Bucherer z mého prvního příspěvku ? Krásné panorama, závidím všem, kteří ho vidí každý den. Mám rád noc a v ní musí být Praha nejkrásnější. Co říkáš ? Moje odpověď je: Ano vzal bych raději JLC než CarlF.Bucherer. Důvod ? Protože se mi líbí víc než ten model s rezervou chodu, co máš v prvním příspěvku. Jinak můj problém je, že už chrono nechci a tak bych volil ten model CarlF.Bucherer co Ti postnul tuším NIG jen s big date, abych měl něco extra. Ale na mě nedej, jsem "divnej". P.S. Praha prošla za posledních dvacet let velkou proměnou. Trochu jsem se na tom podílel a otisk mé práce ja na čtyřicítce objektů P1,P2,P3 a P5. Stojí za to, udělat si výlet. Upraveno 6. ledna 2011 uživatelem honza71
Domino Odesláno 10. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 10. ledna 2011 Ještě jsem prošel prodejny a narazil jsem na pěkné Hublot a Audemars Piguet. To bych řekl, že by mohla být také dobrá varianta. Musím říct, že mám zamotanou hlavu. Škoda, že jsem dozvěděl, že je Bucherer klenotník, měl jsem celkem jasno.
sureshot Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2011 Hublot je krasny (no tie ich limitky a srobiky a podobne...) AP je dost dobra cesta
Domino Odesláno 10. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 10. ledna 2011 Šroubky mi ani nevadí a limitky jsou srandovní a někdy povedené vzpomínám na jednu s Depeche Mode, ta byla exkluzivní.
sureshot Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2011 (upraveno) tak depeche bola uzasna edicia, naozaj skvostna. len ako tu poznamenal tombed, strasne moc maju tych limitiek, az tolko ze stracaju svoj limitkovsky exkluzivny vyznam (teda ja osobne to tak vnimam nie je to univerzalny nazor) srobiky su v poriadku, len su, ako poznamenal sibirnaya: kazdej pes, jina ves u hublot budu mat mnohi asi namietky aj kvoli stroju vzhladom na cenu. Upraveno 10. ledna 2011 uživatelem sureshot
Domino Odesláno 10. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 10. ledna 2011 Už jsem z vybírání nešťastný, na každých hodinkách se najde nějaký nedostatek. Možná bych se mohl jít podívat ještě na Nautilus, pak snad budu chytřejší.
sureshot Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2011 nautilus je konecna ale myslim ze aj AP, z vyberania musis byt stastny to je predsa ono, cesta je ciel. v tejto cenovej relacii je vyber naozaj velmi zaujmavy.
Domino Odesláno 10. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 10. ledna 2011 Půjdu se podívat na Nautilus 5980, ten se mi líbí.
sureshot Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2011 Nautilus 5980/1a nas co mame od pateka screensaver taketo informacie vzdy potesia haha ale vazne, nautily su hodne pekne hodinky preverene casom.
honza71 Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2011 (upraveno) No ty v tom pěkně lítáš. Kašli na výběr, stejně nebudeš spokojenej na sto procent. Jdi do tvého nejoblíbenějšího obchodu s hodinkama co znáš. A vyber si kousek z jejich aktuální nabídky. Usmlouvej pořádnou slevu, ať máš z těch hodinek co největší radost a bude to. Stejně je budeš časem prodávat a chtít něco jiného, tak na co čekat. Do víkendu ať tu máme fotky !!! Upraveno 10. ledna 2011 uživatelem honza71
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se