Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

PVD bych se nebál. Osobně mám rád, když je vidět, že hodinky mají sem tam nějaký šrám. Pak je z nich cítit, že už mají něco za sebou, nějaký příběh a ktomu ten život uvnitř... No ale zase by to nemělo vypadat, jako by se čtvrt roku vozily v nerezozém bubnu pračky. Jenom ještě bych dodal, že tah je místy dost leštěný, že PVD neznamená automaticky matný nebo tak něco.

Odesláno (upraveno)

Tak jsem zjístil že Vostok N1 rocket mají sklíčko výš než lunetu. Myslel jsem že bude níž, abych úder dostala luneta... :crying_anim:

Takže jsme nakonec objednal vostoky N1 Rocket 2204045

S časem si nechám udělat pásek s černou kůží a červeným prošitím. :whip: Pokusím se je nosit pořád, nedej bože když rozbiju sklíčko, tak je nechám opravit, koupím jedno sklo do zásoby a budu je používat vycházkově.

Posted Image

Upraveno uživatelem gangland.cz
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Hodinky přišli. PVD úprava vypadá výtečně,fantasticky. Řemínek vypadá monstrozně, zamikání řemínku je kov s pvd úpravou. Vypadá to jako plast, ale je to kov. :) V noci svítí dostatečně. Jsou docela lehkoučké. Při psaní na notebooku nevadí. Skoro jsem si na nich po pár hodinách zvyk. Průhledné dýnku je úchvatné. Hodinky jsou z 3 000 série, což potěší :D čas vidím dostatečně rychle a přesně. Myslím že s níma sežiju. Děkuji všem kdo mi pomohl si vybrat =)

Odesláno

Dle mého názoru - správná volba, vypadají fakt dobře...

Takže nezbývá než pogratulovat a poprosit o nějaké "živé" fotky...

Odesláno (upraveno)

Takže jsme nakonec objednal vostoky N1 Rocket 2204045

S časem si nechám udělat pásek s černou kůží a červeným prošitím. :whip: Pokusím se je nosit pořád, nedej bože když rozbiju sklíčko, tak je nechám opravit, koupím jedno sklo do zásoby a budu je používat vycházkově.

Posted Image

S tým sklíčkom by som si nerobil až také starosti. Ja mám svoje N1-čky od mája 2010, nosím ich denne a zatiaľ nemám na skle ani škrabanec a to so mnou boli aj v Indii (až tam som ocenil dualtime) a možno som len ja príliš opatrný podvedome ich strážim a dávam na ne pozor :rolleyes:. Nemám ich v PVD takže v tejto oblasti ti bohužiaľ neporadím.

Upraveno uživatelem EDYMI
Odesláno (upraveno)

Po 6 dnech nošení jsem plně spokojený.Jak jsem je nařídil, tak i zůstaly (+-trošilinku). Byl jsem v mrazu -15 celsia a to je nezpomalilo a nezpůsobilo to problémy. Nejdřív jsem párkrát natočil korunku a dal na ruku ať se natáčí automatem... Skleněné dýnky skrývá ústrojí nad kterém dokážu hodiny koukat...Jediné co mi na nich vadí je ciferník, nemůžu si na něj zvyknout.Ten systém 24h je složitý :D Pár dní a necítím je na ruce. Mám problémy s nošením různých řetízků atd, ale tohleto mi totálně nevadí.Rozměry vyhovující. Vše ok.

PS: Když hodinář seřizuje hodinky, tak napouští komoru nějakým inertním plynem? Či prohání ústrojím ozon kvůli houbám a podobně? Ale ozon by mohl silně ohrozin železo. Jde mi o to,že houbičky mohou zpomalovat ne? post-14211-061004100 1296491774.jpg

Upraveno uživatelem gangland.cz

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...