dzukel Odesláno 7. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2011 Zdravím, začal jsem se zajímat o hodinky a tak bych rád začal tím co vlastně nosím. Jsou Swatche Irony aluminium, mám je 6 let, jdou velice přesně odhadl bych to +-1sekunda za 3 měsíce. Jelikož jsem jakékoli informace hledal všude možně a nic nenašel tak bych vás poprosil o vše co o nich víte. dík Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JanC Odesláno 7. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2011 Ahoj, vítej na fóru. No 6 let je poměrně dlouhá doba na to, abys poznal, co to vůbec nosíš, ne? jinak jsem koukal na oficiální stránky a mají tam docela pěkný vyhledávač klik . Asi budeš mít nejpřesnější info o hodinkách, tak to zkus pohledat podle tohoto. Jinak příště dávej menší fotky, optimální je 800x600. Třeba ti někdo poví více, takže sorry za spíše takový off topic.
dzukel Odesláno 9. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 9. ledna 2011 Ahoj, vítej na fóru. No 6 let je poměrně dlouhá doba na to, abys poznal, co to vůbec nosíš, ne? jinak jsem koukal na oficiální stránky a mají tam docela pěkný vyhledávač klik . Asi budeš mít nejpřesnější info o hodinkách, tak to zkus pohledat podle tohoto. Jinak příště dávej menší fotky, optimální je 800x600. Třeba ti někdo poví více, takže sorry za spíše takový off topic. dík za uvítaní, je pravda,že jsem je nosil 6 let, ale koukal jen na ručičky a na ostatní kašlal. Jinak vyhledávač tam mají pěkný, ale zase jsem je nenašel.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se