Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Tak včera mi přišly tyhle potápěčské Vostoky. Je to AUTOMATICKÝ kalibr 2416B, vyráběly se v osmdesátých letech zřejmě pro armádu. Měly by být WR 200. Mají ještě originální tah a na něj netradičně integrované pouzdro. Korunka je šroubovací a po vyšroubování má velkou vůli viz. poslední foto, ale to je u těchhle modelů asi normální. Udělaly mi radost tak jsem se musel pochlubitPosted Image Tady je ještě odkaz na pár fotek podobných v lepším stavu a hlavně strojku.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

gratuluji. jo, korunka je na nezvykle tenke osicce a tak to vypada, ze se dost vikla, ale to je dano tim, jak je to navrzeno z vyroby... cili jo, je to naprosto normalni a nemusis se toho bat. vice pise haslermetra tady, i s fotkama - doporucuji cele vlakno, stoji za precteni!

Odesláno

gratuluji. jo, korunka je na nezvykle tenke osicce a tak to vypada, ze se dost vikla, ale to je dano tim, jak je to navrzeno z vyroby... cili jo, je to naprosto normalni a nemusis se toho bat. vice pise haslermetra tady, i s fotkama - doporucuji cele vlakno, stoji za precteni!

Děkuju za odkaz, určitě pročtu. Jen by mě zajímalo jak to je s opravami, tyhle by potřebovali určitě promazat a vyčistit, uvidim jestli v Plzni na to seženu hodináře.

Odesláno (upraveno)

Svoje ruske kusky davam na servis hodinarovi do Banskej Bystrice, som s nim spokojny, robi servis pre slovenskeho a uz aj ceskeho dodavatela Vostok Europe, ktory v niektorych modeloch tiez pouziva strojcek 2614, takze so suciastkami do strojceka by nemal byt problem.

Minuly tyzden sa mi vratili zo servisu chrono Poljot 3133 original CCCP made, ficia perfektne nejakych + 10s denne, rezerva chodu 64 hod. Servis - komplet rozborka, vycistenie, namazanie, vyladenie na vibrografe, skuska vodotesnosti a certifikat s nameranymi hodnotami v roznych polohach.

Edit - doplnenie + pismenka

Upraveno uživatelem pato31681
Odesláno

Svoje ruske kusky davam na servis hodinarovi do Banskej Bystrice, som s nim spokojny, robi servis pre slovenskeho a uz aj ceskeho dodavatela Vostok Europe, ktory v niektorych modeloch tiez pouziva strojcek 2614, takze so suciastkami do strojceka by nemal byt problem.

Minuly tyzden sa mi vratili zo servisu chrono Poljot 3133 original CCCP made, ficia perfektne nejakych + 10s denne, rezerva chodu 64 hod. Servis - komplet rozborka, vycistenie, namazanie, vyladenie na vibrografe, skuska vodotesnosti a certifikat s nameranymi hodnotami v roznych polohach.

Edit - doplnenie + pismenka

Českým dodavatelem myslíš tohle http://www.hodinkyvostok.cz/ ? Nedávno jsem si od nich, objednával hodinky. To bych to mohl poslat přes ně? Nebo nedal by jsi mě email do tý Bystřice? Kdybych nepochodil jinde, poslal bych to jim.

Odesláno

Českým dodavatelem myslíš tohle http://www.hodinkyvostok.cz/ ? Nedávno jsem si od nich, objednával hodinky. To bych to mohl poslat přes ně? Nebo nedal by jsi mě email do tý Bystřice? Kdybych nepochodil jinde, poslal bych to jim.

Ano, su to presne oni, email skusim pohladat, niekam som ho zalozil a neviem kam. :suicide_anim: Ked to najdem poslem sz.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...