Přejít na obsah

CHRONOTURNAJ (v čemkoliv)

40 hlasů

1. 1. Co vy na to?

• Dobrej nápad - šel bych do toho
      28
    • Krávovina - mám dost jinejch věcí na práci
      12

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

dnes jsem narazil na vlákno o pokeru. A protože tu všelijaké sporty provozuje spousta lidí a obecně mám pocit, že soutěživých členů je tu habakuk, přišel nápad. :smile_anim:

Co takhle uspořádat nějaký turnaj (ještě lépe turnaje)? Možností je spousta šachy, poker, minigolf, kulečník, bowling ....

Nehrálo by se o ceny, ale každý účastník by zaplatil startovné/vklad a vítěz by bral vše (celou sumu vybranou na startovném) s tím, že by byl povinen koupit si za výhru hodinky/winder/řemeny !!! ;)

Když se sejdeme 4x do roka a bude nás na turnaji třeba 20 při zápisném např. 500,- Kč, tak budou mít čtyři členové za rok pěkný hodinky/winder/řemeny a ostatní se možná dobře pobaví. Co vy na to ?

Návštěvník Tada
Odesláno

Dobrej nápad :)

Těch disciplín ve kterých bychom se tu mohli utkat je nepřeberné množství.

Odesláno

Ahoj,

dnes jsem narazil na vlákno o pokeru. A protože tu všelijaké sporty provozuje spousta lidí a obecně mám pocit, že soutěživých členů je tu habakuk, přišel nápad. :smile_anim:

Co takhle uspořádat nějaký turnaj (ještě lépe turnaje)? Možností je spousta šachy, poker, minigolf, kulečník, bowling ....

Nehrálo by se o ceny, ale každý účastník by zaplatil startovné/vklad a vítěz by bral vše (celou sumu vybranou na startovném) s tím, že by byl povinen koupit si za výhru hodinky/winder/řemeny !!! ;)

Když se sejdeme 4x do roka a bude nás na turnaji třeba 20 při zápisném např. 500,- Kč, tak budou mít čtyři členové za rok pěkný hodinky/winder/řemeny a ostatní se možná dobře pobaví. Co vy na to ?

na hajzlíku,kdo vejš.......už sem třikrát vyhral na srazech...dlužíš mi patnáct litru
Odesláno

na hajzlíku,kdo vejš.......už sem třikrát vyhral na srazech...dlužíš mi patnáct litru

Omyl kolego. Dluží Ti pánové, co si je xxxxxx. :D

Odesláno

to by slo. najlepsie by to bolo spravit pocas celorepublikovych zrazov!

S celorepublikovejma srazama je to špatný. Moc organizace, časově náročný, špatně se hledá vhodný termín atd. atd.

Tohle by mohlo být nepoměrně jednodušší. Objednat bowling, kulábr nebo klubovnu na šachy či karty je celkem snadný.

Místo konání Praha, páč tam dojede každej nejsnáž klidně busem nebo vlakem. Dopoledne začnem a do večera máme vítěze.

Ti, co vypadnou v prvních kolech to můžou pojmout jako klasický chronosraz ;) a těm úspěšnějším skočit třeba pro hamburger. ;)

Pokud bude zájem, můžem první turnaj udělat např. jako VELIKONOČNÍ (týden před nebo po). Rád se ujmu organizace. Dám anketě tak týden a pak se uvidí.

Odesláno

Co si zasoutěžit v pití piva?Naše plzeňské srazy se konají(pokud se teda dohodneme) v THE PUB .Pobočky mají v různých městech.Srovnání je naprosto jednoduché,protože průběh konzumace se zobrazuje ve všech pobočkách online.

Odesláno

Dal by som docela turnaj v tenise, to je ale obmedzene na letne mesiace. Raz som bol ucastnikom , v pavuku som sice nesiel ani do semifinale, ale to sa inak bojuje;-) bavi to proste:-)

Odesláno

Dal by som docela turnaj v tenise, to je ale obmedzene na letne mesiace. Raz som bol ucastnikom , v pavuku som sice nesiel ani do semifinale, ale to sa inak bojuje;-) bavi to proste:-)

¨Co tenis?! Masturbační maraton měřenej hodinkama od ťamanů!
Odesláno

stolní tenis zní dobře, ten jsem hrál naposledy někdy na dětskym táboře

co squash?

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...