spineshank Odesláno 1. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2011 taky se hlasim, poridil sem si ORIS TT1 Diver titan, 1000m WR, 44mm. Maximalni spokojenost jen posilhavam po 47mm... no gratulace ,kdyžtak sem hoď i nějaký foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johny357 Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 titan patri k titanu!!!! Puvodne na tahu, od timepiecerepublic sem koupil neorigo gumu a nejak sem si na nu zvykl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 no popravdě taky mám k ním titanovej tah,ale ještě jsem to ani jednou nedal,nosím jen gumě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johny357 Odesláno 3. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2011 no popravdě taky mám k ním titanovej tah,ale ještě jsem to ani jednou nedal,nosím jen gumě asi nemas poneti, aspon cca kolik stoji origo guma? Pokousel sem se to zjistit pres Koscom a po 6 vzajemnych emailech, kdy sem od nich dostal dalsi nicnerikajici odpoved bez ceny sem to zabalil a vys... se na to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 3. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2011 no přesně ti to neřeknu,ale je to docela vrtule,myslím že to tady někdo psal a cena pokud si vzpomínám 2-3 tisíce,ale myslím že by ti měli z Koscomu odpovědět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wanaka Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2011 Tak od včera jsem čerstvým majitelem Oris Divers Titan Chronograph 47 mm,moje první Oris takže 2 . spineshank a jsem Ondra foto svoje zatím nemám,tak si půjčím jedno s dovolením od bohush-e gratuluji,jsou nadherne:) ,jinak oris frci skvele ..Jedny mam doma taky...Myslim ze nejlepsi pomer cena versus kvalita... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johny357 Odesláno 6. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2011 Taky sem z nich zatim nadsenej... jedinej problemek mam kdyz se zastavi (r.v. 2007). Tak 5 min (odzkouseno) jim trva, nez se nastartuji a poradne jdou behem tech 5 min se parkrat seknou atd... byl sem za hodinarem a rekl mne: kup si winder uznavam, ze by to vyresil... hodinek mam vicero, takze tyhle, podobne jako jiny, se proste na par dnu stopnou a zadnejm automatum prej necinnost dobre nedela... tak zvazuju winder. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 6. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2011 A proč 5 minut?Vždyť je můžeš normálně natáhnout a jdou hnedka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johny357 Odesláno 6. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2011 A proč 5 minut?Vždyť je můžeš normálně natáhnout a jdou hnedka to je samozrejme natahnu, v manualu maj 10x a pak dat na ruku, coz sem zkousel, ale nepomohlo ani to, ze natahuju 40x. Proste jako by se prvnich cca 5 min rozbihaly (tech 5 min je odhad...) Proste natahnu, nastavim cas, ujedou treba 15sec, pak se na 5sec zastavi, pak se rozjedou, po pul min treba zas zastavi...atd. je to ruzny. Cili to resim tak, ze je natahnu, chvilku s nima pendluju a po chvili (cca tech 5 min) nastavim cas a uz super... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koren Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2011 asi nemas poneti, aspon cca kolik stoji origo guma? Pokousel sem se to zjistit pres Koscom a po 6 vzajemnych emailech, kdy sem od nich dostal dalsi nicnerikajici odpoved bez ceny sem to zabalil a vys... se na to. V Koscomu jsou děsně drahý. V Pardubicích je servisní středisko,tam jsem kupoval asi před dvěma měsíci nový origo kaučuk asi za 11stovek. V pondělí se kouknu v kanclu a dodám kontakt na prodejce. Dokonce mi to omylem poslali bez dobírky, tak jsem ji to pak iniciativně posílal převodem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georf Odesláno 17. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2011 (upraveno) Tak vatupuji mezi hrdé majitele hodinek této značky s modelem Oris WilliamsF1 Team Day Date 2008, Můj odkaz Foto a další info určitě dodám... Upraveno 17. září 2011 uživatelem Georf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georf Odesláno 17. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2011 Jsou to tyhle : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oris skeleton Odesláno 17. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2011 Nějakou dobu jsem na fóru nebyl...nicméně po přečtení tohoto tématu se hlásím k ostatním majitelům Orisů, momentálně mám Skeletony F1, model 733-7613 na tahu. Koukám sice po omegách PO, ale zatím nemám jediný důvod Orisy měnit. skeletonf1...martin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tara Odesláno 9. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2011 Má zde někdo Oris small second Carribean? když tak žlo by foto na ruce? díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johny357 Odesláno 24. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2011 V Koscomu jsou děsně drahý. V Pardubicích je servisní středisko,tam jsem kupoval asi před dvěma měsíci nový origo kaučuk asi za 11stovek. V pondělí se kouknu v kanclu a dodám kontakt na prodejce. Dokonce mi to omylem poslali bez dobírky, tak jsem ji to pak iniciativně posílal převodem. Tak to bych ti byl vdecnej, pokud ten kontakt najdes... i kdyz asi by se dal zjistit aji z netu btw predpokladam, ze cena je bez spony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johny357 Odesláno 24. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2011 Má zde někdo Oris small second Carribean? když tak žlo by foto na ruce? díky na netu sem nasel totok: http://i1092.photobucket.com/albums/i408/ziakid/OrisTT1SmallSecondHandDiver009.jpg http://i969.photobucket.com/albums/ae177/soberdave09/oris-great%20barrier%20reef/orisgreatbarrierreef025.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brownicek Odesláno 24. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2011 (upraveno) Připojuji s novým majitelům, brzy mi dorazí z austrálie modré Oris Divers Date na tahu. Rovnou jsem k nim na ebay pořídil gumu, aby to bylo k vode stylovejší Upraveno 24. října 2011 uživatelem Brownicek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 25. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2011 na netu sem nasel totok: http://i1092.photobu...andDiver009.jpg http://i969.photobuc...rierreef025.jpg Díky rád bych je viděl naživo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johny357 Odesláno 27. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2011 Připojuji s novým majitelům, brzy mi dorazí z austrálie modré Oris Divers Date na tahu. Rovnou jsem k nim na ebay pořídil gumu, aby to bylo k vode stylovejší Tam sem pak hod fotku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paolous Odesláno 27. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2011 Nechal sis je poslat z AUS z Frieds of oris? Nekdo tu psal, ze do CR neposilaji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se