atomik Odesláno 1. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2006 Dostal se mi do ruky časopis INSIDE (něco okolo SWnovin) a je tam pěkná příloha Style, kde CHronomag pojednal o tom, co nosit na ruce... Je tam také manuál na odpovědi snobům s platinovými hodinkami... :-).
mechano Odesláno 1. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2006 Dostal se mi do ruky časopis INSIDE (něco okolo SWnovin) a je tam pěkná příloha Style, kde CHronomag pojednal o tom, co nosit na ruce... Je tam také manuál na odpovědi snobům s platinovými hodinkami... :-). Snobové nosí platinové hodinky ? To sem blázen....
PlavecK Odesláno 1. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2006 Dostal se mi do ruky časopis INSIDE (něco okolo SWnovin) a je tam pěkná příloha Style, kde CHronomag pojednal o tom, co nosit na ruce... Je tam také manuál na odpovědi snobům s platinovými hodinkami... :-). Snobové nosí platinové hodinky ? To sem blázen.... Nebuď labuť MECHANO, snobové jsou všichni, kdo nosí jiné hodinky než Q+Q
vor Odesláno 1. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2006 Někde se psalo,že nejlíp ve srovnání cena-výkon vychází hodinky od vietcongu, ty Q+Q jsou už takový trochu značkový :-)).
PlavecK Odesláno 1. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2006 Někde se psalo,že nejlíp ve srovnání cena-výkon vychází hodinky od vietcongu, ty Q+Q jsou už takový trochu značkový :-)). To je vlastně fakt Dokonce jsem viděl Q+Q za hezkých pár tisícovek... Jo. Holt doba je zlá
vor Odesláno 1. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2006 Ono už i ty čínský pseudoznačky vypadají celkem na první pohled dobře.
PlavecK Odesláno 1. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2006 Ono už i ty čínský pseudoznačky vypadají celkem na první pohled dobře. jako ta slečna, jak vypadala čím dál tím líp a čím blíž tím hůř
vor Odesláno 1. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2006 To je úplně přesný!! Ale kolikrát se dívám, že to mají pěkně nafocený např. některý automaty Breytenbach nebo jak na iKUPu.
mechano Odesláno 2. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2006 No jo porád, ale já bych rád věděl jaký jsou ty odpovědi.........
atomik Odesláno 2. listopadu 2006 Autor Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2006 Nepřesná citace: "... a vždycky můžete tvrdit, že jste také uvažovali o platinových, ale jsou na Vás prostě moc těžké..." :-)
body3 Odesláno 2. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2006 A nebo můžete tvrdit "na platině vypadají velké diamanty divně" )
mechano Odesláno 2. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2006 No to je wono, to jsem chtěl slyšet. (číst).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se