matylda2011 Posted January 12, 2011 Report Posted January 12, 2011 Dobrého večera přeji, chtěla bych vás zkušenější požádat o radu....líbí se mi na e-bay jedny hodinky, ale jelikož neumím dobře angl., tak vlastně ani nevím, zda jdou nebo jestli to je nějaký repas či šrot poradíte mi prosím někdo a ještě prosím, za kolik by se asi mohly prodat - nemám představu naprosto žádnou moc děkuji a snad nejsem v jiném tématu, než bych měla být - ještě v tom mám trošku bordýlek http://cgi.ebay.com/...4155e4d5ae#shId
tmoris Posted January 12, 2011 Report Posted January 12, 2011 blahopreju, s nastrojem google translate se z tebe stava filolog! preklad zde
matylda2011 Posted January 12, 2011 Author Report Posted January 12, 2011 blahopreju, s nastrojem google translate se z tebe stava filolog! preklad zde Tys poklad.... a co na ně jako odborník říkáš?
tmoris Posted January 12, 2011 Report Posted January 12, 2011 tak odbornikem bych se nenazyval ani vzdalene, dizajnove to neni spatne (kdyz pominu ten remen z neidentifikovatelne latky / motouzu), ale to je tak vsechno. prenecham zkusenejsim znalcum
matylda2011 Posted January 12, 2011 Author Report Posted January 12, 2011 tak odbornikem bych se nenazyval ani vzdalene, dizajnove to neni spatne (kdyz pominu ten remen z neidentifikovatelne latky / motouzu), ale to je tak vsechno. prenecham zkusenejsim znalcum řemen by byl určitě jiný
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.