Přejít na obsah

presnost 2824 v Maurice Lacroix


boo-beek

Doporučené příspěvky

Pred casem jsem koupil Maurice Lacroix Pontos - obycejne, jenom DATE, starsi - v dohledny dobe postnu fotky...

Kupoval jsem je tady v bazaru, dal jsem na ned DiModell, chtel jsem je dat manzelce, mel jsem v planu koupit neco vetsiho- lepcejsiho :) , jenze zena je zatim happy se Seiko ("k cemu by mi sakra byly novy hodinky?!), plus se k tomu pridaly zvysene vydaje v dusledku rekonstrukce bytu a narozeni spunta, tak jsem zacal ty hodinky nosit.

Prvni prekvapeni - 38mm se da bez problemu nosit, ke kosili to vypada dobre, jednoduchej, klasickej design vzbuzuje jenom pozitivni ohlasy.

Druhe prekvapeni - presnost. Prodavajici je inzeroval jako cerstve vycistene a promazane, nebo tak neco. Mno, veril jsem mu, takze k hodinari jsem je nedaval, nechal je chvili (premlouvani manzelky) lezet a pak zacal rovnou nosit... A jaky prekvapeni! Za 20 dni odchylka -10sec, pres den na ruce, v noci polozene dynkem dolu. Neni to chronometr (minimalne ne certifikovany :D) Neuveritelny :) Podotykam, ze jsem presnost u hodinek nikdy neresil, do nejakejch dvou minut tydne mi to bylo ukradeny - tady jsem si ji zacal sledovat nahodu, protoze mi prislo, ze porad jdou s tim casem v metru tak nejak spravne... tak jsem vytocil 14112 a zacal sledovat...

 

Vpodstate se chci jen pochlubit, pak taky ale i vychvalit znacku, je mi sympaticka technickejma vychytavkama, ale ted i spravne -v yborne fungujicim strojkem v uplnym zakladu. Mam dojem, ze Kalif tu pred casem psal, ze az vydela tezky prachy, tak si koupi vsechny jejich vychytavke jako Memoire a Square Wheel... k tomu se pridavam :)

 

A nakonec se zeptat, jaky hodnoty jste zaznamenali s timhle strojkem?

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...