Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

americke fuj, tie druhe veeelmi mnam. to by som si veru nechal pacit :) este aj ta srobovakova rucicka sa mi paci.

inac tie Tribute maju na ciferniku T-SWISS-T. je to sucasny model?

Odesláno

JLC spadlo do modneho trendu limitiek.....ľudia, neporovnavajte JLC s Hublotom a skôr než to vypudite von, overte si aspon fakty, pozrite sa na seriozne JLC forum (LeClub, The Purists) a potom pochopite :wheelchair:

Deep Sea boli predmetom zaujmu na PuristS asi mesiac v kuse, dnes je to jedno z najdlhšich vlakien na fore, tak prečo by nemohli vydať ich reediciu, ked je po nich taky dopyt ? Prečo je to limitka ? No, ako bolo povedane, vyzeraju ako väčšina športovych hodiniek toho obdobia, fakt si myslite, že by sa predavali na kila ?

V poslednom desaťroči sa azijske tigre vyšvihli hore, novozbohatlici sa zaujimaju o luxus a tuto šancu vytušil prave JLC. S limitkami im to vyšlo v Azii, tak prečo to neskusiť v Europe a v Amerike ? V Europe je JLC už celkom zabehnuty, v Amerike minuly rok otvaral nove butiky a zberatelia su všade po svete.

Umelo nafuknuta cena ? Ako tak pozeram, Google mi nevyhadzuje veľa Deep Sea na predaj, žeby mal momentalne JLC monopol ? Ďalšia vec, pohľad do cennika- podobne divery u JLC su Master Compressor diving alarm Navy SEALs za 8 900, ok, viem, zafir, keramicka luneta a o 20ATM lepšia vodotesnosť. Alebo sučasny najlacnejši budik Master Memovox na koži za 6 950. Ale naozaj je niečo predražene, ked dosiahne priemernu cenu hodiniek, ktore manufaktura vyraba ?

A plexi ? Neviem prečo, ale stale ma napada Longines, ktory chcel tiež robiť reedicie, nafukol priemer, prihodil datumovku a dopadol, ako dopadol.

Ešte niekto chce porovnavať manufakturu s upravovačom ETY ? :suicide_anim:

Odesláno

JLC spadlo do modneho trendu limitiek.....ľudia, neporovnavajte JLC s Hublotom a skôr než to vypudite von, overte si aspon fakty, pozrite sa na seriozne JLC forum (LeClub, The Purists) a potom pochopite :wheelchair:

...

Ešte niekto chce porovnavať manufakturu s upravovačom ETY ? :suicide_anim:

Niekto tu porovnava manufakturu s upravovacom ETY? A vobec nerozumiem komu boli tie argumenty urcene :-)
  • po měsících...
Odesláno

A plexi ? Neviem prečo, ale stale ma napada Longines, ktory chcel tiež robiť reedicie, nafukol priemer, prihodil datumovku a dopadol, ako dopadol.

Co máš na mysli? Longines Legend Diver?

Odesláno

Mně se líbí obě verze, evropská asi o něco víc. Asi se mi líbí i více než Tribute to Polaris. Nevím, jestli se mi Polarisy trochu okoukaly nebo je to tím, že jsem je viděl ve Vídni ve výloze a nijak mě naživo nenadchly. Ale počáteční nadšení je pryč.

BTW: Máte někdo představu, co mají symbolizovat počty kusů pro jednotlivé trhy? 959 kusů pro Evropu asi bude odpovídat roku uvedení na trh (1959), ale proč 359?

• po 4 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Ty vypadaj krásně obyčejně. Tohle už je vysoká škola koupit hoďky za 1/4 mio co vypadají jako Prim Sport od MPM (berte s nadsázkou).

Tak tohle je daleko mimo rozsah i mých možností nadsázky :D :D A to jsem si myslel, že primu fandím fakt dost !!

Oboje jsou nádherný, bylo by nutno mít oboje, podle toho, na které straně atlantiku právě ček je. V evropě bych nosil emerický a naopak :).

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno

Z nových černých chronographů mám smíšené pocity. Pouzdro bude pravděpodobně keramické, u dnešních hodinek JLC nepředpokládám PVD nebo DLC úpravu. Co mi vadí, jsou číslice "6" a "12" a naproti tomu velice drobné indexy na pozicích "3" a "9". Ovšem co mi vadí ze všeho nejvíce, je použití technologie Compressor u korunky s použitím obyčejných spínačů. Tento závěr u mě pozbývá racionálního odůvodnění. Pochopil bych použití Compressoru jak u korunky, tak u spínačů nebo naopak nepoužití této technologie vůbec u ničeho. Navíc se mi spínače zdají ke korunce proporčně neobvykle malé.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...