Jiribartl Odesláno 16. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2011 Dlouho jsem pokukoval po hodinkách Orient, které byly u nás známé už před třiceti léty. Hlavně ty s tím stoletým kalendářem mě fascinovaly. Ovšem když jsem se rozhodl je koupit, spatřil jsem pěkné skeletony, v ocelovém pouzdru, s ocelovým tahem, fosforeskujícími ručičkami a ukazatelem reservy chodu. Mají dvojitý safír - průhledné dýmko. Ručičky, které jsou po nasvícení čitelné celou noc. Jen ten skeleton se podepsal na nepřehledném odpočtu času mezi pozicí jedna až pět. Vodotěsnost a šroubovací korunky umožňují jejich bezpečné používání i v moři. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jiribartl Odesláno 16. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 16. ledna 2011 A takhle pěkně sedí na ruce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jiribartl Odesláno 16. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 16. ledna 2011 Omlouvám se, že jsem v názvu tématu neuvedl typové značení - činím tak dodatečně:FT00 C6 CA
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se