Richius Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2011 Na chronomag som sa dostal 5 mesiacov do zadu za ucelom kupit si neake poriadne hodinky ..V podstate dovod bol jednoduchy,jediny klenot ktory muz nosi na vyditelnom mieste je ?! Presne tak..Tak som tu zacal co raz viac casu travit,az pokial som nenasiel moje prve hodinky.. S pociatku som tu sedel 10 hodin v kuse a snazil sa pochopit,ako to v tomto hodinarskom svete chodi a co je fakt kvalitna hodinarska praca a co su zac luxusne prepracovane hodinky .. Cim viac clovek cita toto forum o to viac sa nevie rozhodnut co sa mu naozaj paci a neustale posuva hranice,ale tak ako sochar vytvara tvary k dokonalosti,tak sa aj mi rozhodujeme a urcujeme co sa nam koniec koncov paci a samotne detaily sa rovnaju finalnym hodinam..Preto si myslim ze kazdy na tomto fore najde co chce,ale v prvom rade vnutorne musi byt presvedceny ze toto su tie hodiny ktore su prenho ?numero uno?, potom mu budu robit radost kazdy den Uznavam ludi ktory sa podielaju o chod stranky a tak isto kazdeho z nas ktory na toto forum prispieva a utvara nazory u dalsich a dalsich ludi s ktorych raz vyrastu ?chronomagori? ktory naozaj vedia co chcu a idu si za tym ! Moje prve ?watches? niesu sice drahe a ani o kvalite nemozno hovorit,ale su pre mna prestupove pokial si nekupim ?dream watches? (Rolex_Datejust_II)..Takze par fotiek Ako dlho si inak myslite ze prezije strojcek v mojich hodinach pokial s nimi budem zaobchadzat ako v bavlnke (klop,klop) ? Kolko casu zivota im davate ?! Mohol by som poprosit aj neake stranky ohladom strojcekov,ich cene a kvalite ?! Velka vdaka !!
Dantechno Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2011 Jo ty jsou hezky a prijemne se nosi Gratulace
ls8ls8 Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2011 Pěkný začátek! Tyhle kokrétně mají quartzový kalibr 7T62, a pokud je nerozmlátíš, múžou ťapat třeba 20 let.
Richius Odesláno 17. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 17. ledna 2011 (upraveno) Dantechno: Velka vdaka ^^ a mas pravdu uzasne sa nosia..Jedine co mi tak trosicka vadi su dve veci:Su naozaj male na mojej paprčke..A druha kusok dokonalosti (nemaju z licovanu jednu rucicku no a tak stale stoji 0,05mm medzi dvomi bodmy) Otazocka?! tuto istu chybu si mal uz priamo pri kupe ? Alebo sa to stalo az pocas pustenia stopiek a ostala zaseknuta ?! Is8Is8:Och velka vdaka za odpoved,ako som napisal budem sa ku nim spravat ako keby boli v bavlnke..Velice slusna doba v tomto pripade,som velice rad Upraveno 17. ledna 2011 uživatelem Richius
Dantechno Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2011 Niceho takoveho jsem si nevsiml :/ Je mozne , ze se to stalo pouzivanim stopek - ja osobne jsem je zkusil jen jednou. Mozna , ze by to slo nejak postelovat. Nekde na foru se tady psalo, ze se vytahne korunka a pomackaji tlacitka - nikdy jsem to nezkousel tak si to tady radsi najdi.
Richius Odesláno 18. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 18. ledna 2011 V 17. 1. 2011 v 17:35, 'Dantechno' napsal: Niceho takoveho jsem si nevsiml :/ Je mozne , ze se to stalo pouzivanim stopek - ja osobne jsem je zkusil jen jednou. Mozna , ze by to slo nejak postelovat. Nekde na foru se tady psalo, ze se vytahne korunka a pomackaji tlacitka - nikdy jsem to nezkousel tak si to tady radsi najdi. Nevies nahodou aspon kde mam hladat ? Pretoze zatial som vobec nic nenasiel uz od rana...Zacinam mat obavu ze nebude nic vediet o stopkach ani quaero..a na koniec zistim ze boli poskodene pocas prevadzky na slovensko postou..Pretoze ihned po odbaleni som si to vsimol..Do teraz som bol v tom ze je to zle zlicovana rucicka (co by som cakal za tie peniaze-som si povedal ):..
Richius Odesláno 18. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 18. ledna 2011 Tak Quaero mi poslal link,skusil som to a prisiel som na toto: rucicky obydvoje zastavia na mieste kde maju (mala aj velka),ale ta velka sa po jednej sekunde pohne sama od seba o 1mm do prava (to je ale svina[sorry!]),takze s tym sa uz veru neda nic spravit...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se