utrejch Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2011 http://www.audemarspiguet.com/collections/latest-creations/ nove offshore vypadaji velmi dobre, guvernatory taky a jules audemars s moonphase jakbysmet
sureshot Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2011 zo stranok, sekcia Novelties, snad je to ono
neon Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2011 Pridávam odkaz na množstvo živých fotiek a informácií o nových off shores: Pre mna osobne je model s bielym cifernikom v oceli osobny TOP - vylepseny dizajn (tie cislice na cifre sa mi nepacili), konecne maju zadny priehlad (skoda mat taky krasny stroj ukryty vo vnutri) a maju keramicku lunetu ( odpadava problem z lahkou poskrabatelnostou ocelovej lunety.) Vsetky veci, kvoli ktorym som sa odhovaral od RO offshore boli prave vyriesene. Pockam si na cenu... http://forums.timezone.com/index.php?t=tree&goto=5475560&rid=0
neon Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2011 Nie som si istý, či dobre vidím, ale zdá sa mi, že lupa nad dátumovkou je umiestnená priamo na ciferníku a nie na sklíčku
utrejch Odesláno 18. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 18. ledna 2011 Nie som si istý, či dobre vidím, ale zdá sa mi, že lupa nad dátumovkou je umiestnená priamo na ciferníku a nie na sklíčku Vidis naprosto dobre. Je to tim, ze AP pouziva chronograph modul, takze je datum trochu utopene pod nim ...
cigi Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2011 tedy ten turbochronograf je úžasný, nemám bohužel tolik ledvin, abych si jej mohl dovolit, ale slint .......
neon Odesláno 20. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2011 Ešte pripojím fotku jedného modelu, ktorý sa mi neskutočne zapáčil: Millenary 4101Nádhera a je to dosť originálne:) Mám ďalšieho favorita:)
DaLo Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2011 Ta kombinace cerna/zlata u Offshoru je brutalni, fakt nadhera...
speedmaster Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2011 Nie som si istý, či dobre vidím, ale zdá sa mi, že lupa nad dátumovkou je umiestnená priamo na ciferníku a nie na sklíčku Je to tak, na Offshore Diverech je to stejne. Je to velmi zajimave, protoze to "nekazi" dokonalost safiru a je to i zajimavy napad. Chvili mi trvalo, nez jsem si toho vsiml. Konci tady dohady jestli kyklop ano nebo ne...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se