Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý večer pánové, kolega mi přinesl do práce ukázat dvoje cibule s dotazem, co s nimi. Jedny jsou Omega, rok 1900, jdoucí, ale stav mizerný, druhé Philadelphia, rok 1876, nejdoucí, stav ještě horší. Byl by někdo fundovanější ochotný se vyjádřit k jejich přibližné hodnotě? Jsem v tom laik, takže nemám tucha o hodnotě vzhledem k stavu, původu a tak. Ještě otázka, zda má případně smysl se snažit o jejich renovaci?

Dal jsem narychlo nafocené do galerie zde

Odesláno (upraveno)

Pár stovek je dobrá cena, ale skutečně jen pár. Jsi tady dost dlouho, abys to věděl.

Edit: když sem si prohlédl jeste jednou ty fotky, tak i tech par stovek za Omegy je hodne optimistickej odhad.

Upraveno uživatelem Frantik
Odesláno

Pár stovek je dobrá cena, ale skutečně jen pár. Jsi tady dost dlouho, abys to věděl.

Edit: když sem si prohlédl jeste jednou ty fotky, tak i tech par stovek za Omegy je hodne optimistickej odhad.

Pokud by nám je zákazník přinesl nabídnout, musel bych je odmítnout. V této době o takové zboží není žádný zájem. Možná na součástky. To je ale pakatel.

Odesláno

Díky za info. Já se o kapesní hodinky vůbec nezajímal, tak mě napadlo, jestli třeba se nehodnotí podle toho, co jsou zač, nevěděl jsem, zad to jsou běžné nebo raritní kusy. Proto se ptám. Ten stav je opravdu špatný Posted Image

Pokud by nám je zákazník přinesl nabídnout, musel bych je odmítnout. V této době o takové zboží není žádný zájem. Možná na součástky. To je ale pakatel.

Tak to je jasná zpráva, díky...

Odesláno

O kapesní hodinky se zajímám amatérsky, ale už delší dobu. Jde myslím o relativně běžné typy hodinek, navíc v tomto stavu relativně neprodejné (max. přes inzerát na součástky). A renovace by byla určitě dražší než je jejich současná hodnota. Takže jestli v nich kolega nemá nějaké vzpomínky nebo oblibu, nemá co ztratit a může je zkusit prodat - asi najednou a přes aukro. Každý výnos bych pak nejspíš považoval za úspěch, bohužel ... :(

Odesláno

O kapesní hodinky se zajímám amatérsky, ale už delší dobu. Jde myslím o relativně běžné typy hodinek, navíc v tomto stavu relativně neprodejné (max. přes inzerát na součástky). A renovace by byla určitě dražší než je jejich současná hodnota. Takže jestli v nich kolega nemá nějaké vzpomínky nebo oblibu, nemá co ztratit a může je zkusit prodat - asi najednou a přes aukro. Každý výnos bych pak nejspíš považoval za úspěch, bohužel ... :(

Jasný, takže v těchto případech udělají podstatně větší službu jako dekorace někde ve vitrínce než zpeněžit za mrzkej peníz hodnoty oběda v hodpodě Posted Image

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...