Turki22 Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2011 Zdravím, rád by som sa spýtal odborníkov , ako sa posudzuje medzi hodinármi a odborníkmi výrobca hodiniek MAURICE LACROIX . Už dlhšie poškulujem po verzii PONTHOS DECENTRIQUE GMT - biely ciferník. Mám aj vybraného predajcu v Nemecku, ale váham . Z môjo pohľadu majú v ponuke veľmi pekné modely, ale mám pocit že celkovo sa tejto firme venuje málo pozornosti, či už tu na fore, alebo priamo na slovenskom trhu ( jediný predajca SHERON )- ale za šialenú cenu . Ešte by som rád získla info, či už niekto z Vás nakupoval od Watchdeal KG, Nemecko a či bolo všetko OK . Pekne ďakujem
stopa99 Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2011 Za mna urcite ano...super pomer cena vykon mal som ML Miros diver...fakt slusne hodinky.
sureshot Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2011 robia krasne inhousy aj hodinky vobec. ma ich tu viac ludi su aj v predaji jedny krasne.
IntoPicture Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Odesláno 5. března 2011 Za mě jednoduše ano, nikdy jsem neměl nejmenší problém a v okolí platí to samé. A jen tak mimochodem, jejich povrchové úpravy stojí zato - i levnější kousky po letech tvrdšího zacházení vypadají výborně.
Gorr GrimWolf Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Odesláno 5. března 2011 Já bych vůbec neváhal, mě je Maurice Lacroix moc sympatická značka. A Pontos je moje oblíbená řada od nich.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se