volfda Odesláno 28. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 28. dubna 2011 (upraveno) V 28. 4. 2011 v 12:18, 'PhoeniX' napsal: Mně se ty hodinky líbí čím dál více. Pravda, jsou trochu obří, ale na druhou stranu mají super stroj a nikdy nezestárnou. Jak jsem zjitil, žádné hodinky nejsou obří, ani malé... Je to o jejich ,,osobnosti", u Rolexů je těch 40mm akorát, ale vím, že bych asi i těch 36mm už snesl, Panerai musí mít 44mm, u BP nemám problém s těma 47mm. I když sem tam potkám na malé tlapce průměrného metrosexuála obrovské kolo od vozu, které mu prostě nepadne... Ale Panerai se 44mm sednou i mé přítelkyni, sice je to extravagantní, ale to je prostě to kouzlo instalaterek... Velikosti se neboj, zvkneš si rychleji, než si myslíš Upraveno 28. dubna 2011 uživatelem volfda
Axel Odesláno 28. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2011 (upraveno) V 28. 4. 2011 v 13:43, 'volfda' napsal: Jak jsem zjitil, žádné hodinky nejsou obří, ani malé... Je to o jejich ,,osobnosti", u Rolexů je těch 40mm akorát, ale vím, že bych asi i těch 36mm už snesl, Panerai musí mít 44mm, u BP nemám problém s těma 47mm. I když sem tam potkám na malé tlapce průměrného metrosexuála obrovské kolo od vozu, které mu prostě nepadne... Ale Panerai se 44mm sednou i mé přítelkyni, sice je to extravagantní, ale to je prostě to kouzlo instalaterek... Velikosti se neboj, zvkneš si rychleji, než si myslíš Tak zvyknes si určitě na ledacos, každopádně imho velký hodinky na drobné ruce vypadají a vždy vypadat budou tak trochu tragikomicky.. Prostě na velký hodinky musí mít člověk pořádnou tlapu. U mě je limitních třeba 42 mm, výjímku jsem udělal u Steinu, obvod zápěstí mám 18 cm. Jinak gratuluji ke krásným a originálním hodinkám! Upraveno 28. dubna 2011 uživatelem Axel
panedge Odesláno 28. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2011 Když ty Paneraie může nosit Heidi Klum,můžeš i ty a s 18 cm to je pohoda Já tady na ně koukám a trošku z nich slintám,chci je jako definitivní hodinky.Akorát se moje duchovno nemůže smířit s tím,že bych měl mít takhle drahý hodinky,když před dvouma rokama mě připadlo divný dát víc jak 10 táců
Axel Odesláno 28. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2011 V 28. 4. 2011 v 21:20, 'panedge' napsal: Když ty Paneraie může nosit Heidi Klum,můžeš i ty a s 18 cm to je pohoda Já tady na ně koukám a trošku z nich slintám,chci je jako definitivní hodinky.Akorát se moje duchovno nemůže smířit s tím,že bych měl mít takhle drahý hodinky,když před dvouma rokama mě připadlo divný dát víc jak 10 táců Nemůžu, jako nebudu si namlouvat, že by mi padly (navíc na ně nemám , ale beru teď jen ten rozměr), když i na ruce takovýho Staloneho v Expendables vypadaly Pamky docela mohutně..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se