ava Odesláno 24. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2011 Potřebuji přesné hodinky, radiový signál příjímají casia a citizeny. Jelikož moje první hodinky byly citizeny ECO-DRIVE, rozhoduji se pro citizen a jelikož mám rád letecké, zajímám se o Skyhawk. Četl jsem tady celé téma Citizen, kde jsou příspěvky i k těmto hodinkám. Líbí se mě model s titanem JY0010-50E, byl jsem se na ně kouknout , ale pak jsem na netu objevil ty semé v kombinaci modro žluté BLUE ANGELS. navíc mají hezčí tlačítka.U nás je nikde nemají, protože se sem prý nedováží, jsou určeny pro USA, tak je nemůžu vidět naživo. Při vyhledávání na google je co fotka to originál a bojím se jestli nejsou až moc modré. Prosím, máte je někdo v modro-žluté barvě? 1.Dále mám zásadní otázku, dá se dislpej nastavit tak aby neustále zobrazoval datum?2. Jak Vám chytá signál rádia, zkoušel to někdo v USA3. Kde se dají bezpečně pořídit na netu 4. Jak je to se zárukou? I když moje první eco ještě dodnes jdou při denním nošení.... Děkuju za odpovědi.
leon Odesláno 24. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2011 Ahoj,já jsem Skyhawk měl a mohu jen pochválit.Příjem signálu byl naprosto bez problému a to je na noc nesndávám z ruky.Samozřejmě jsem měl na displeji trvale nastavené datum.Je to jeden z módů ve kterém hodinky přijímají signál.Ty žluté,které se ti líbí se dají sehnat tady - citizen.prodejce.cz - .Já jsem od nich nic neobjednával,ale zde na fóru jsem četl že jsou v pohodě.
ava Odesláno 24. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 24. ledna 2011 To jsem rád s tím datumem. Jde o to , že jsou spíš modré s žlutým doplňkem. Na fotografiích vypadají dost do modra, tak jsem myslel, že je někdo má a poradí. Aby nevypadaly jako pouťovky. Líbí se mě na dýnku ten znak letky. Jinak na ty stránky se dívám, zkusím zítra zavolat. Cena necelých 14t oproti 24 u nás. To je drsný.
ava Odesláno 25. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 25. ledna 2011 Nikdo nemáte ty modré....? Že by nebyly tak rozšířené? Měnil někdo slíčko za safír?
ava Odesláno 27. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 27. ledna 2011 Tak jsme se se ženou rozhodli, že na víkend zaletíme do USA na prodloužený víkend, tak snad je tam seženu, když je ještě příznivej kurz. Chtěl bych se pokouknout i po fortiskách. nevíte někdo v NY o dobrém obchodě s hodinkama?
hollyster Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Odesláno 3. února 2011 (upraveno) Dobrý den všem, rád bych se připojil s prosbou o radu. Rozhoduji se mezi dvouma Citizenama - AV0021-55H a JY0080-62E. Byl bych Vám vděčný za postřehy a důvody, které hodinky si koupit. Obojí jsou doufám v celotitanovém provedení s 200m WR a safírovým sklíčkem. Pokud se pletu, tak mě prosím opravte. Hodinky bych rád měl na každodenní nošení, ale i třeba na ples, nebo k obleku (promoce atp.). Co si myslíte o výše zmíněném webu citizen.prodejce.cz? Máte s ním někdo zkušenosti, propřípadě i s Mezinárodním záručním listem? Děkuji Upraveno 3. února 2011 uživatelem hollyster
ava Odesláno 3. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 3. února 2011 (upraveno) Tak já jsem si nakonec koupil v USA ty modré, a jsou super. Mám je od soboty, koupené v NY za 349 doláču v kameném obchodě, vyplněná mezinárodní záruka, a dostal jsem slevu 25 dolarů na příští nákup. Ty 80-62E prodávají tady a mají je za cca 23tis. v každém obchodě. Proto jsem vzal ty modro žluté.Navíc mají větší a hezčí boční tlačítka. Modrá ve skutečnosti je skoro do černa a žlutá vteřinovka je super. Signál chytaj každý den na high bydlím cca 20km od Prahy. V USA v NY byl signal na midium, ihned po příletu se srovnal čas. Jasou Titan a překvapili mě svojí váhou, super přehledné i když to na první pohled nevypadá. Nevýhoda je jen v přepínání funkcí korunkou s hodinkami na ruce, chce to grif. Pokud máš dotazy jsem tu. Citizen prodejce je v poho, kolega si objednal bez problému hodinky, je to firma v Brně. záruční list byl nevyplněn a kdyby něco má se ozvat, ale snad to bude ok, a za ty ceny.... Upraveno 3. února 2011 uživatelem ava
hollyster Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Odesláno 3. února 2011 V 3. 2. 2011 v 8:55, 'ava' napsal: Tak já jsem si nakonec koupil v USA ty modré, a jsou super. Mám je od soboty, koupené v NY za 349 doláču v kameném obchodě, vyplněná mezinárodní záruka, a dostal jsem slevu 25 dolarů na příští nákup. Ty 80-62E prodávají tady a mají je za cca 23tis. v každém obchodě. Proto jsem vzal ty modro žluté.Navíc mají větší a hezčí boční tlačítka. Modrá ve skutečnosti je skoro do černa a žlutá vteřinovka je super. Signál chytaj každý den na high bydlím cca 20km od Prahy. V USA v NY byl signal na midium, ihned po příletu se srovnal čas. Jasou Titan a překvapili mě svojí váhou, super přehledné i když to na první pohled nevypadá. Nevýhoda je jen v přepínání funkcí korunkou s hodinkami na ruce, chce to grif. Pokud máš dotazy jsem tu. Citizen prodejce je v poho, kolega si objednal bez problému hodinky, je to firma v Brně. záruční list byl nevyplněn a kdyby něco má se ozvat, ale snad to bude ok, a za ty ceny.... Mohl bys prosím vyfotit, jak vypadají na ruce ty Tvé a dát je sem? Blue Angely jsem viděl jen na internetu, a přesně jak píšeš, připadaly mi až moc modré. Doteď jsem sice modrý ciferník nosil, ale nehodí se moc k oblekům (ne že bych oblek plánoval nosit často, to snad ne ) Jinak se mi hodinky s digitálkama v kombinaci líbí prostě víc, i když AV0020-55H jsou elegantnější a vystačí s funkcemi.. Tady jsem si v obchodě zkoušel hodinky na ruce a je jasný, že titan to bude! Váha super. Proč myslíš, že nevyplňuje záruční list? Děkuju za TVůj názor!
ava Odesláno 3. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 3. února 2011 Tý modrý jsem se hodně bál, ale je to taková do černa, až jako žíhaná, nevím jak to popsat. Na oblek jsou asi moc vysoké, ale sedí pěkně na ruce a jsou lehké. Ten dispej se mě také líbí a je pěkně podsvícený. Když rozsvítíš ve tmě tak to stačí k nasvícení lumi. Nevyplnil kdyby bylo potřeba řešit něco.....ale je to o dohodě. Přikládám foto z mobilu, ale ta modrá není jako ve skutečnosti..
hollyster Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Odesláno 3. února 2011 (upraveno) Děkuju za parádní fotky. Když koukám na parametry, tak se divím, proč do Blue Angels nedávají safírové sklíčko, ale minerální.. Prý se safírovým jej dělají jen v limitované edici v Japonsku a je 2x tak dražší. Stejně - jak se Ti podařilo koupit hodinky za $345, když na webu citizenwatch.com v USA sekci je nabízejí za $895!! To je skoro třetinová cena co na webu a cca o 7.5 tis. levnější než na citizen.prodejce.cz... To je síla. Myslíš, že by z NY šly koupit i nějak po internetu (i třeba z obchodu, cos to kupoval Ty), nebo bych to měl lepší přes citizen.prodejce.cz? Ať bych se rozhodnul pro Blue Angel, nebo pro zakladni JY0080-62E.. Upraveno 3. února 2011 uživatelem hollyster
ava Odesláno 3. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 3. února 2011 Měli je ve výstavené se škrtlou cenou a sleva.Namají safír, ale za tu cenu to neřeším, když to bude neunosné, nechám ho vyměnit za safir, ale do té doby už je mít asi nebudu.... No to je ofiko web, na to nesmíš koukat, to by v USA nikdo nekoupil. Ještě je měli na modrém kaučuku a byly o cca 30 doláču míň. Taky to vypadalo dobře.
hollyster Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Odesláno 15. února 2011 Děkuju za cenné rady ještě jednou, nakonec jsem sáhl po ještě o malinko dražších JY8000-50E. Mám je chvíli, jsem ale moc spokojený Koupil jsem je tady v republice po netu, protože probojovat se do nějakého internetového obchodu v USA se mi nepodařilo - zajímalo by mě, jestli je to nějak blokované, protože jsem to zkoušel i přes mapy najít si jakýkoliv obchod.. Měj se hezky a zdravím i ostatní příznivce Eco-drive!
lopki Odesláno 17. února 2011 Nahlásit Odesláno 17. února 2011 V 15. 2. 2011 v 6:35, 'hollyster' napsal: Děkuju za cenné rady ještě jednou, nakonec jsem sáhl po ještě o malinko dražších JY8000-50E. Mám je chvíli, jsem ale moc spokojený Koupil jsem je tady v republice po netu, protože probojovat se do nějakého internetového obchodu v USA se mi nepodařilo - zajímalo by mě, jestli je to nějak blokované, protože jsem to zkoušel i přes mapy najít si jakýkoliv obchod.. Měj se hezky a zdravím i ostatní příznivce Eco-drive! O těch hodinkách JY8000-50E jsem nidky neslyšel. Můžu se zeptat, k čemu slouží? Hodinky to jsou moc hezké.
Jenes Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Odesláno 19. února 2011 Ja má tiež citizeny JY0000-53E, ale mám dosť poškriabané sklíčko.Mám ich 3,5 roku a teraz v zime mi ukazovateľ baterky ukazuje o políčko menej. Máte s tým niekto skúsenosti či sa v lete nabijú alebo sa budú postupne vybíjať.
ava Odesláno 19. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 19. února 2011 Za 2000 ti ho vymění za safírové. Ukazatel se na slunci dobije neboj.
Jenes Odesláno 20. února 2011 Nahlásit Odesláno 20. února 2011 Ďakuejm za odpoveď, tak si nájdem niekoho kto mi to vymení.
hollyster Odesláno 20. února 2011 Nahlásit Odesláno 20. února 2011 V 17. 2. 2011 v 9:56, 'lopki' napsal: O těch hodinkách JY8000-50E jsem nidky neslyšel. Můžu se zeptat, k čemu slouží? Hodinky to jsou moc hezké. Já jsem se k nim dostal přes limitovanou edici Attesa, která se mi moc líbila a byla dělaná jen pro Japonsko. U nás byly jen těžko k sehnání. Tyto hodinky jsem na oficiálním webu Citizen nejdříve taky nemohl najít, ale pak jsem zasurfoval na australský web Citizen a ejhle, tam byly. http://www.citizenwatches.com.au/products/find-your-watch Slouží především jako pohotový zdroj informací o aktuálním (přesném) čase.
lopki Odesláno 22. února 2011 Nahlásit Odesláno 22. února 2011 V 20. 2. 2011 v 10:39, 'hollyster' napsal: Slouží především jako pohotový zdroj informací o aktuálním (přesném) čase. To se dalo čekat. Tu otázku jsem ale nenapsal celou. Chtěl jsem se zeptat, k čemu slouží ta korunka na levé straně.
Jenes Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Odesláno 6. března 2011 Sklíčko vymené a hodinky sa nabili za 2 hodiny, keď somich dal na slnko.
ava Odesláno 1. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 1. dubna 2011 Kde jsi měnil sklíčko? A kolik tě vyšlo?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se