chlumak Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2011 Dnes jsem obdržel od člena fóra tenhle kousek, automat miyota, mě se líbilo hlavně to pouzdro s lunetou a jsem mile překvapený, že je v tom tenhle strojek a ne nějaká zkopírovaná čína jako v jiných v podobné ceně Ještě pořídím do vody nějaký kaučuk, abych nemáčel hirsche...
furo Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2011 výborné minútová ručka je páradna, môžeš detailnejšie odfotiť ciferník?
chlumak Odesláno 26. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 26. ledna 2011 výborné minútová ručka je páradna, môžeš detailnejšie odfotiť ciferník? Už se mi nechtělo vytahovat focení, tak jen kompaktem pod lampičkou:
chlumak Odesláno 26. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 26. ledna 2011 alebo viac foto pls? Brzy ke mě dorazí seika skx 009 a z opravy jedny poljoty, tak vytáhnu focení, abych udělal nějaký obrázky. Při tý příležitosti tam přihodím ještě tyto hodinky a plácnu to sem Dneska už jsem grogy
Frayer Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2011 Hodinky bundeswehru ale vazne hezke. Gratuluji !
chlumak Odesláno 27. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 27. ledna 2011 Hodinky bundeswehru ale vazne hezke. Gratuluji ! Děkuji
chlumak Odesláno 27. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 27. ledna 2011 Tak ještě na ruce, 17,5 zápěstí, 43 mm bez korunky až dost...
ricous Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2011 Taky se mi líbí - přemýšlel jsem o nich, ale než jsem se rozhoupal, byly fuč. Gratulace k povedenému kousku za velmi příjemný peníz.
Helex Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2011 Ani jsem si jich nevšiml...pěkný jsou!
chlumak Odesláno 27. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 27. ledna 2011 (upraveno) Díky pánové, taky z nich mám radost. Většinou denně střídám hodinky a ted´ mám tyhle v jednom kuse a nechce si mi je sundat, něco na nich bude Ale je mi jasný, že až budou poljoty opravený, tak zase budu milovat je, a až se mi dostanou na sraze do ruky SKX0009, tak zase do nich Jak říká jeden můj dobrý kamarád: "... a to máš furt dokola..." Upraveno 27. ledna 2011 uživatelem chlumak
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se