Návštěvník Snow Odesláno 28. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2011 (upraveno) Upraveno 28. ledna 2011 uživatelem Snow
Návštěvník dlubix Odesláno 28. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2011 V chlubícím vláknu jsou pěkný Hamilton JM. Koukni na to,... v reálu vypadaj ještě lépe.
natadel Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2011 Já jsem měl na ruce půl dne automaty Tag Heuer. Hodinky krásný, ale nemohl jsem si zvyknout na pohyb mechanismu. Pořád jsem ho cítil na ruce. Měl jsem pocit, že se s hodinkama něco děje.
Chorche Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2011 Já jsem měl na ruce půl dne automaty Tag Heuer. Hodinky krásný, ale nemohl jsem si zvyknout na pohyb mechanismu. Pořád jsem ho cítil na ruce. Měl jsem pocit, že se s hodinkama něco děje. Upřímně nechápu, jak tvoje sdělení souvisí s tématem vlákna, ale věř, že se na to dá rychle zvyknout, pak už většinou nechceš hodinky, se kterýma se nic neděje
paia Odesláno 1. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2011 A co třeba tyto? http://www.oris.ch/c...=en&modelid=160 Díky za tip, zařazuji do výběru...
paia Odesláno 18. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 18. března 2011 Chjo, kdybych nečekal každým dnem na Steinhart Military (čekám už měsíc a půl), už jsem mohl mít Fortisky...
paia Odesláno 24. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 24. března 2011 tak už jsou doma... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se