Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim vsechny

Jsem zde poprve a mam nasledujici problem. Mam tyto hodinky uz 4 roky. Dnes jsem zjistil , ze digitalni cas od analogu je zhruba o 5-6 minut napred. I kdyz rucne zmenim cas , nebo dam prijmout RC signal, vzdy je ten rozdil stejny. Nevim jestli jsem vcera nepomackal nejakou nevhodnou kombinaci . Pokud to neni porucha , z navodu v PDF bych si myslel, ze je tam moznost nejakeho Resetu, ale nepodarilo se mi to provest.

Muze mi nekdo poradit ?

Diky Mojmirus

Odesláno (upraveno)

Neznám přímo tyto hodinky, ale podle mého jsou to tyto hodinky závislé na čase, který nastavíš na digitálkách. Určitě budou mít někde v nastavení mód, kde na analogu musíš nastavit např. 12:00 a tím si ručičky seřídíš. Něco jako Home position. Všechny moje digi+analog Casia to tak měly.

Málem bych zapoměl, vítej mezi náma.

Upraveno uživatelem ggrand
Odesláno

Teď sem našel návod a je to tam, Hand Setting Mode se to jmenuje. Zajímavé je, že se mi taky rozešel na hodinkách takle čas i přesto, že jsem s nima nic nevyváděl, necpal k magnetům, zkrátka nic extra.

Odesláno

a ve Svajcu maji zase informace , banky , syry, cokinka a kukackove nastenne. Kazdy ma neco... Ted vlastne premyslim, co mame my ... :whistle: A obavam se, ze to bude asi jen neco z oblasti prihnojovani

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...