mojmirus Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2011 Zdravim vsechny Jsem zde poprve a mam nasledujici problem. Mam tyto hodinky uz 4 roky. Dnes jsem zjistil , ze digitalni cas od analogu je zhruba o 5-6 minut napred. I kdyz rucne zmenim cas , nebo dam prijmout RC signal, vzdy je ten rozdil stejny. Nevim jestli jsem vcera nepomackal nejakou nevhodnou kombinaci . Pokud to neni porucha , z navodu v PDF bych si myslel, ze je tam moznost nejakeho Resetu, ale nepodarilo se mi to provest. Muze mi nekdo poradit ? Diky Mojmirus
ggrand Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2011 (upraveno) Neznám přímo tyto hodinky, ale podle mého jsou to tyto hodinky závislé na čase, který nastavíš na digitálkách. Určitě budou mít někde v nastavení mód, kde na analogu musíš nastavit např. 12:00 a tím si ručičky seřídíš. Něco jako Home position. Všechny moje digi+analog Casia to tak měly.Málem bych zapoměl, vítej mezi náma. Upraveno 27. ledna 2011 uživatelem ggrand
ggrand Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2011 Teď sem našel návod a je to tam, Hand Setting Mode se to jmenuje. Zajímavé je, že se mi taky rozešel na hodinkách takle čas i přesto, že jsem s nima nic nevyváděl, necpal k magnetům, zkrátka nic extra.
mojmirus Odesláno 27. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 27. ledna 2011 Super. Diky za tip. uz je to synchronni. Ale proc se to stalo ??? To vi jen asi ve Svajcu
Dantechno Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2011 Proc ve Svajcu ? Hodinky jsou japonske, vyrobene asi v thajsku a vysilac je ve Frankfurtu
mojmirus Odesláno 27. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 27. ledna 2011 a ve Svajcu maji zase informace , banky , syry, cokinka a kukackove nastenne. Kazdy ma neco... Ted vlastne premyslim, co mame my ... A obavam se, ze to bude asi jen neco z oblasti prihnojovani
ggrand Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2011 Např. pro zbrojní průmysl se tu toho vymyslelo si myslím dost.
mojmirus Odesláno 28. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 28. ledna 2011 Např. pro zbrojní průmysl se tu toho vymyslelo si myslím dost. To zas nebylo mineno az tak vazne ... Mej se.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se