Přejít na obsah

Citizen EcoDrive Titanium Diver Watch BN0015-07E

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hledal jsem hodinky s tzv. diver vzhledem kvalitnim osvetlenim a titanove pouzdro bylo velkym plusem. Mam pozadavky na robustnost na ruce, kvalitu, osvit. Libi se tyhle citizeny, a rad bych znal vas nazor na ne?

Odesláno

mel sem je, sou lehky, maji neuveritelnou lumi, trochu mi vadilo vypoukly sklo a vystupky na lunete ... ale hlavne sou obrovsky !!

Odesláno (upraveno)

Dekuju za nazor, jak jsem si zjistoval rozmerove maji asi 45mm na sirku, dle meho pohledu asi prumer. Ale nemel jsem je na ruce, tak muzou pusobit mnohem mohutneji, a to pro me neni vubec na skodu.

Upraveno uživatelem A10
Odesláno

Na tomhle videu jsem videl ze luneta je nejaka volnejsi a pri poklepani na ni drnci.

je to otazka toho kusu na videu? Nebo to delaji vsechny hodinky?

Odesláno

jj, tohle bude vlastnost....casto sem si klepal do rytmu..skoro jako na hajtku, ten zvuk je jako pri toceni lunetou, ale jeste o dost intenzivnejsi, ale na funkcnost lunety to nemelo zadnej vliv, zkousel sem ji odklapnout a i kdyz sem vynalozil docela velkou silu, nic.

Odesláno

Mně by třeba osobně vadila ta rozdílná velikost indexů, ale je to samozřejmě otázkou zvyku, vkusu a osobních preferencí...

A na mých Citizenech má luneta taky malou vůli a lehce pruží, takže mi to přijde normální a nijak mi to navadí...

Na druhou stranu u Seiko hodinek není vůle žádná...

Odesláno

Zrovna nedávno jsem se Orcama zabýval a pořád nemám jasný názor. Vidím to následovně:

* neokoukaný design

* kvalitní zpracovaní

* poměrně tlusté sklíčko, akorát se mě nelíbí, že je vypouklé

* místo titanu bych raději ocel

* podoba indexů a plastická luneta se k názvu hodinek parádně hodí

* 14mm stěžejky a tvor pouzdra asi neumožní nošení jiných řemenů. Ale existuje i verze na tahu.

* kromě zobrazené verze existuje i s lesklým pozdrem a modrým ciferníkem. Ani nevím, která se mě libí víc.

Jinak mírnou vůli mezi lunetou a pouzdrem mám i na svých NY0040. Když klepnu na lunetu, tak to cinkne.

Tak jako tak, víc než Orca se mi libí Eco-Zilla. Sice vypadaji jako popelník, ale nějak mě oslovily.

• po měsíci...
Odesláno

no vypadaj zajímavě,za kolik se dají sehnat,kolega z práce shání nějaký potápky a obdivuje moje Ecozilly,ale nechce do nich tolik investovat

Odesláno (upraveno)

Kurňa lidi pište aspoň modely u těch fotek, nemůžu potom nic najít, tak prosím o napsání, co jsou zač ty druhé, díky.

EDIT: už jsem je našel, ale ta cenovka ... :-/

Upraveno uživatelem ggrand
Odesláno (upraveno)

hm cena :(

snazim sa ich zohnat medzi 400 - 500 ? ... uvidime ci sa to podari...

raz som mal jedneho klienta hodinara co mal dobry kontakt na velkosklad citizen ...

tak ho nakontaktujem a uvidim co to spravi ...

Citizen BY2000-55E

samozrejme su to eco drive

Diver´s Radiocontrolled Titanium

16.490Kč

Upraveno uživatelem Giovany21

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...