dundal Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2011 Tak to bude měsíc, co jsem si pořídil nové hodinky, mé z mládí vysněné Orienty 2EU00002D se stoletým kalendářem.Tady na foru jsem četl hodně o přesnosti automatů a tak jsem se rozhodl podělit se o mé měření. Všude se uvádí přesnost za 24h. , ale v závislosti na dvou věcech. Za prvé při nošení a za druhé na poloze odložení na noc. Tak jsem si vytvořil tabulku po 12.-cti hodinách a dal se do měření, vždy v 8:00 ráno a večer.Abych to moc nezdržoval, napíši jen výsledek mého snažení. Takže: při odložení na noc "nastojato", -4s/12h. při odložení na noc "naležato", +4s/12h.A teď to hlavní. Při nošení 0s/12h !!! Takže je jeden večer položím, druhý postavím a jsem pořád na NULE !!! No není to nádhera, u automatů za 2700,-kč ? Jsem prostě spokojen. Doufám, že mi budou dlouho sloužit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gryll16 Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2011 Blahoželám. Mám podobnú skúsenosť - ja som si niekedy 18.01.2011 kúpil ďalšie Orienty, tentoraz Orient Multiyear 2EU03002D.Keď ich mám na ruke cca 12 hod = nulová odchýlka, odložené sklíčkom hore + 1 sec/12hod, na boku korunkou hore -1 sec/12hod.Som z toho úplne perplex. Nemôžem tomu uveriť. Som veľmi zvedavý na odchýlky po cca 3-mesačnom zábehu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dundal Odesláno 3. února 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2011 Blahoželám. Mám podobnú skúsenosť - ja som si niekedy 18.01.2011 kúpil ďalšie Orienty, tentoraz Orient Multiyear 2EU03002D. Keď ich mám na ruke cca 12 hod = nulová odchýlka, odložené sklíčkom hore + 1 sec/12hod, na boku korunkou hore -1 sec/12hod. Som z toho úplne perplex. Nemôžem tomu uveriť. Som veľmi zvedavý na odchýlky po cca 3-mesačnom zábehu. Taky gratulace !!! Odchylku budu sledovat samozřejmě dál.(vždyď proto jsem si nekoupil "kvartsky", abych mohl). Dám pak vědět. Jen se mi zdá jako by se po měsíci zvýšila hlučnost natahovacího půlměsíce. Nevím jestli je to normální, nebo se mi povolil. Nevíte někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ben Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2011 Většin mechanik je po čase hlučnější.Záběh se tuším uvádí 6-10 týdnů. Pak by se měla přesnost ustálit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se