šíma Odesláno 5. února 2011 Nahlásit Odesláno 5. února 2011 Dovoluji si představit ctěnému fóru výsledek exkurze mezi méně frekventované, ale rozhodně za povšimnutí stojící značky. Davosa je tradiční švýcarská firma s pěknou kolekcí mechanických hodinek v cenové relaci cca od 450 do 2000 Eur. Pares Automatic je solidně propracované nadčasové retro s (pro někoho snad až moc velkým) průměrem 44 mm, výškou 11 mm a se standardní Eta 2824. Hodinky jsou proporcionálně vyvážené a na ruce pohodlné, jen řemen je zatím trochu tvrdší. Z hodinek zde na fóru běžných bych je srovnal např. s Archimede Arcadia, dokonce bych je postavil i trochu výš, ale s tím jistě souvisí o cca 1/3 vyšší cena. Jsem s nimi celkově velmi spokojený, jen mě mrzí že jsem již nezachytil jejich day-date provedení (za stejnou cenu), které má navíc na dvanácté hodině lahodně zakomponovaný ukazatel dne v týdnu v němčině (celým slovem) a z toho plynoucí strojek Eta 2834 s rychlou změnou data. Ty jsou již vyprodány. Za doporučenou prodejní cenu 498 Eur přícházejí v opravdu luxusním dřevěném pouzdru ve vysokém lesku.
Jiribartl Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Odesláno 6. února 2011 Nádhernej, přímo vintážní tvar už na první pohled dává tušit, že se jedná o něco mimořádného. Gratuluji, jsou ohromující.
šíma Odesláno 7. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 7. února 2011 Chvály jako šafránu, ale díky díky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se