Gryll16 Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2011 Tak tu máme nový model s novým strojčekom. Parametre: Mechanical Movement : ORIENT caliber 40P51 Made in Japan Self-winding & Hand-winding movement 22 jewels 21600/hour vibrations Power reserve indicator, Date indicator 24hour hand (Dual-time function) Second hand halt mechanism Stainless steel case Sapphire crystal See-through caseback with crystal Stainless steel bracelet Water resistant to 50m Diameter 40.40mm Thickness 11.98mm Všimnite si aj vypracovanie kovového ťahu - plný prvý článok a preklápacia pracka vyzerá byť solídna oceľ. Konečne majú nové Orient stroje aj ručný náťah a hacking. A majú aj môj obľúbený power reserve indicator. Už sa tí Japonci musia od Švajčiarov naučiť iba poslednú vec: Robiť jednotlivé modely hodiniek vo viacerých veľkostiach. Mne je tých 40mm málo. Potrebujem aspoň 42mm. Aj keď už tých 40mm je na japonské klasické modely solídna veľkosť. Orient Classic-Automatic GMT special web Orient Classic-Automatic GMT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marc Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2011 Moc pěkné hodinky. Černé by byly super na kůži. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WCB Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2011 Sdílím stejný názor, jen bez té kůže. Tj. černé jsou nej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2011 taky se mi nejvíc líbí černý, ale můj šálek kávy to není... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj85 Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2011 Vie niekto pribliznu cenu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gryll16 Odesláno 9. února 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2011 Niečo k týmto hodinkám je aj tu. Kliknutím na obrázok ho zväčšíte. Okrem iného sa tam píše, že tento rok prídu na trh nové modely M-Force. Týmto ruším marcový plánovaný nákup Big Mako a čakám. M-Force sa mi vždy páčili a informácia, že budú nové modely - a to už čoskoro - to ma úplne dostalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robpol3 Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2011 Cena by mě taky zajímala. Dají se někde už sehnat (popř. kdy by byly v prodeji) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se