Návštěvník Ondra Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Odesláno 6. února 2011 (upraveno) Zodiac Seadragon, jako z roku 1978... Upraveno 18. března 2011 uživatelem Ondra
sureshot Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Odesláno 6. února 2011 wau, nadherny pribeh. krasny stav hodiniek.diky. gratulujem k pozornej zene
Martz Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Odesláno 6. února 2011 Na fotkách vypadají skoro jako nové. Prošly renovací? Jinak parádní - myslím, že pěkných pár roků budou sloužit!
Návštěvník Ondra Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Odesláno 6. února 2011 (upraveno) Chlapi, nechci tady rozpoutat nějakou melu. Je to jen fabulace. Inspiroval jsem se příběhem, který mi vyprávěl jeden příbuzný. Hodinky jsou nové, ale jako by sem spadly rovnou ze 70. let. Proto jsem chtěl navodit atmosféru Upraveno 6. února 2011 uživatelem Ondra
gougy Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Odesláno 6. února 2011 V 6. 2. 2011 v 21:39, 'Ondra' napsal: Chlapi, nechci tady rozpoutat nějakou melu. Je to jen fabulace. Inspiroval jsem se příběhem, který mi vyprávěl jeden příbuzný. Hodinky jsou nové, ale jako by sem spadly rovnou ze 70. let. Proto jsem chtěl navodit atmosféru :( a já se právě rozněžňoval... No, ale dobře že tak, protože bych Ti tu ženu záviděl
Návštěvník Ondra Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Odesláno 6. února 2011 Možná, kdybysme si sami nekupovali tolik hodinek, mohlo by nás potkat něco podobného od našich žen... ale takhle vědí, že to nemá smysl
gougy Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Odesláno 7. února 2011 V 6. 2. 2011 v 22:03, 'Ondra' napsal: Možná, kdybysme si sami nekupovali tolik hodinek, mohlo by nás potkat něco podobného od našich žen... ale takhle vědí, že to nemá smysl Jak TOLIK??? Ty už jseš jak "ona" (domácí koordinátorka financí)..
Návštěvník Ondra Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Odesláno 7. února 2011 Za 5 let 30 kousku... moc/málo?
Rudykopalsson Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Odesláno 7. února 2011 heh, historka pěkná, hodinky taky... zrovna u SaKala objednávám jedny bílý Zodiacy Seadragony pro manželku k Valentýnovi:-)
Martz Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Odesláno 7. února 2011 V 6. 2. 2011 v 22:03, 'Ondra' napsal: Možná, kdybysme si sami nekupovali tolik hodinek, mohlo by nás potkat něco podobného od našich žen... ale takhle vědí, že to nemá smysl Na tom něco bude. Úplně stejně to slyším od ženy a ostatně ji docela chápu...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se