Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nedávno jsem tady měl příspěvek na Hamilton versus Tutima. Prostě jsem ale zjistil, že to fakt musí být unitas a něco ve stylu b B Uhren...

Výběr jsem zúžil na dvě značky, a to Archimede nebo Tourby. Nyní mám možnost koupit Archimede XLH ve variantě top za 500 Euro. Jsou jak nové a ještě rok v záruce.

Nebo od Tourbyho Big Piloty za 550 - 600 Euro s lehce nazdobeným unitasem v základní variantě-nové.

Steiny nechci, ty jsem již měl.

Tak a co teď...?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

vem archimedy, mám čtvrtej den archimedy pilot chronograf a jsem z nich úplně hotovej. Nejlepší na nich je, jak strojek (eta 7750) někdy jemně zavibruje při nátahu. To máš pak pocit jak kdyby o sobě dávaly vědět že je máš na ruce:smile_anim:

Odesláno (upraveno)

Unitas o sobě bude dávat vědět spíš tikáním :) Vzal bych Archimede, za verzi TOP je 500e krásná cena, navíc jde o hodně povedené pilotky, třeba číselník je v porovnání s Tourby někde jinde. Jen pozor na rozměr, jsou nižší a působí větší než 45mm. K Tourby mám, nevím proč, nějakou averzi, nepůsobí na mě seriózně, takže i z hlediska výrobce bych volil určitě Archimede. Navíc mají u nás mimořádně kvalitní zastoupení v podobě Chronoshopu, takže jakékoliv příslušenství, problémy atd...se dají řešit v ČR.

Upraveno uživatelem Chorche
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Tourby se mi líbily ale nevím...něco mě furt od nich odtahovalo :angry:

Dnes jsem pánovi do Německa poslal pár euráků na Archimede. Snad to dobře dopadne....

Jsem trošičku nervózní obchod jde už mimo ebay. Samozřejmě jsem zvažoval i nákup nových u Kuby, tam bych vzal variantu s plným dýnkem.

Topka mě ale dostala.....rád se kochám :) a záruka je ještě rok.

Odesláno (upraveno)

Imho super volba, tak ať to dobře dopadne a určitě pak něco nafoť, ať se můžeme kochat taky :)

Upraveno uživatelem Chorche
Odesláno (upraveno)

Tak jsou doma...perfekní. Měl jsem pilotky Limited Gold Edition od Steiharta, takže mohu porovnat a nyní říkám Archimede jsou fakt lepší. A když Kuba říká Archimede, tak za mě má pravdu. V balíčku jsem měl od pána ještě dárek-nějaké levnější no name quarz. Potěšily manželku. Pokud chce někdo hodinky s unitasem a ve stylu Fl.Uhren nebojte se a jděte do nich. Pouzdro 45mm je akorát. Jak jsem to jen bez nich mohl tak dlouho vydržet :rolleyes: Jak bude čas přidám nějakou fotečku do patřičného vlákna.

Upraveno uživatelem M-72

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...