ava Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Odesláno 7. února 2011 Jelikož jste vždycky dobře poradily, nebo doporučiliy odkazy na různé typy hodinek, obracím se s prosbou na typ levných róbusních hodinek na dovolenou,na zahradu, na sport co vydržejí nějakou tu ranku, koupání v moři, abych se prostě nemusel strachovat o hodinky za několik tisíc. Prostě takové hodinky do nepohody. Napadají mě SEIKA . Díky.
Návštěvník Tada Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Odesláno 7. února 2011 Já nosil stará Seiko 7002, tady na foru je prodávají kolem 2tis, nosil jsem je na plavání, sport a všeliké out-door věci a přežily to celkem v pohodě...
Bison Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Odesláno 7. února 2011 Já používám Trasery a jsem maximálně spokojenej.
lastam Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Odesláno 7. února 2011 co casio gshock, ja ted uvazuju o nejakych takovych, libi se mi tyto na pasku http://www.hodinky-koscom.cz/cz/casio-g-7710cl-3 na ebayi je maj o neco levnejsi, myslim ze na takovy to blbnuti by to mohly bejt dobry hodinky, v lete uvazuju ze si koupim koleckovy brusle tak mozna dostanou nejakou tu ranu do cifru...
spineshank Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Odesláno 7. února 2011 taky bych doporučil na tyto případy něco za řady G :smile_anim:od Casio
spiderer Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Odesláno 7. února 2011 Na sport a do nepohody jakykoliv vodotesny hodinky.. pokud to nema byt nepohoda ve stylu prace se sbijeckou, stipani drivi, ze sportu golf atp, tak jakykoliv mechaniky, pokud to ma byt neco takhle brutalniho tak G-Shocky. Ja mam na vsechno jedny hodinky a ono treba na lyzich pri behu atp nejak neresim jestli staly x tisic nebo y stovek.. Mam jedny hdinky na vsechno a tyhle vymluvy co dalsiho potrebuju na to a to uz si nehledam, protoze jsem stejne vzdycky zjistil, ze je to picovina
pete Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Odesláno 7. února 2011 (upraveno) Nemohu si odpustit nedoporučit něco od ZODIAC. Většina kousků se dá pořídit rozumně a vydrží hodně. No a vypadají dobře A nejsem ambasador...pro hnidopichy Upraveno 7. února 2011 uživatelem pete
M-72 Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Odesláno 7. února 2011 Seiko SNJ019 Sportura. Nejsou ani levné ani drahé. Používám je všude tam, kde nechci trápit svoje Hamiltony a riskovat, že se jim něco stane.Při vyloženě hodně hrubé práci nemám na ruce žádné hodinky. Seika jsou stále hodně pěkné, prostě takové univerzálky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lastam Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Odesláno 7. února 2011 Asi bych zustal u tech g-shocku, maji pasek, coz by mohlo sat pot pri namaze, kov na sport mi neprijde uplne optimalni
M-72 Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Odesláno 7. února 2011 Asi bych zustal u tech g-shocku, maji pasek, coz by mohlo sat pot pri namaze, kov na sport mi neprijde uplne optimalni Jasně, já jsem zapomněl, ty Seika mám na gumě z 21jewels.com géčka určitě dobrá na raubírnu, seika o trochu více univerzálnější :-)
Chorche Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Odesláno 7. února 2011 Já bych byl pro Géčka. Nezničitelné hodinky za pár korun, pro mě osobně mají i MI a u hodinek do nepohody mi baterka přijde spíš jako výhoda, tzn. že bych rozhodně netrval na mechanice.
Návštěvník Snow Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Odesláno 8. února 2011 MARATHON NAVIGATOR US MILITARY ISSUE PILOT
synek Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Odesláno 8. února 2011 Já bych doporučoval Citizen Eco-Drive AS2020-53E. Mám je skoro 4 roky a bez problémů. Stále přesné, vodotěsnost 200 m.S hodinkami dělám veškerou práci ( sekání dřeva...) a zatím bez problémů. Můžu jen doporučit. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se