Návštěvník Tada Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 Vždycky jsem chtěl staré Hamiltonky... Tak jsem na eBay dražil až jsem víceméně náhodou vydražil hodinky a až později jsem si všimnul, že mají jen 32mm, ale co, jsou pěkné a v docela hezkém stavu až na trošku bordelu při okraji číselníku... Jsou už z doby, kdy Hamilton vyráběl ve Švýcarsku. Strojek jsem neviděl, protože jsem bohužel nevykoumal, kudyma se do nich leze, nikde není zářez pro nožík. Mám z nich radost, ale asi je někomu daruji, přecejenom takový průkopník módy malých hodinek nejsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexa Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 Nejsou ti nějaký velký? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quasar007 Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 Jsou hezké, gratuluji.Já mám jedny Thin-O-Matic s mikrorotorem a leze se do nich skrze "sklíčko". To mi kdysi hodinář vyndaval takovým tím "stahovákem", kterým se obepne sklíčko po obvodu a po stažení šlo vyndat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 Quasar007: Thin-o-matic s mikrorotorem to už je docela jiná liga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filipets Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2011 Jestli je nevyužiješ, tak já bych měl zájem. Odkud jsi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gaspard Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2011 Jestli je ta ruka na fotce tvoje, tak ti IMHO velikostně sedí dokonale. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2011 V 11. 2. 2011 v 14:49, 'filipets' napsal: Jestli je nevyužiješ, tak já bych měl zájem. Odkud jsi? No uvidíme, třeba se budou líbit přítelkyni. Střední čechy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se