patris Odesláno 12. února 2011 Nahlásit Odesláno 12. února 2011 Dokážete mi poradit, jestli naletím? Jedná se o eBay, prodejce je 100% pozitivní, ale vylekalo mě předcházející téma! http://viewitem.eim.ebay.cz/Omega-Seamaster-Professional-Quartz-Diver---/220737614528/item
Jarett Odesláno 12. února 2011 Nahlásit Odesláno 12. února 2011 Dokážete mi poradit, jestli naletím? Jedná se o eBay, prodejce je 100% pozitivní, ale vylekalo mě předcházející téma! http://viewitem.eim.ebay.cz/Omega-Seamaster-Professional-Quartz-Diver---/220737614528/item Asi už tě někdo předběhl, protože jsou prodané ...
patris Odesláno 12. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 12. února 2011 Asi už tě někdo předběhl, protože jsou prodané ... ne e, to jsem je kupoval já, ale platbu jsem domluvil na pondělí, víš?
Jarett Odesláno 12. února 2011 Nahlásit Odesláno 12. února 2011 ne e, to jsem je kupoval já, ale platbu jsem domluvil na pondělí, víš? Já myslím, že jsou OK
patris Odesláno 12. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 12. února 2011 tombed, Jarett: děkuji zkušeným, odlehlo mi, doufám, že se do 14 dnů budu moct pochlubit...
patris Odesláno 12. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 12. února 2011 jestli se mrknu na koupené Omegy na obr.6http://viewitem.eim.ebay.cz/Omega-Seamaster-Professional-Quartz-Diver---/220737614528/itema porovnám s fake zadní stranou tady (2.5.The Case Back)http://www.pmwf.com/Watches/ARTICLES/TwoOmegaSeamaster/A%20real%20and%20a%20fake%20Omega%20compared.htmjsem stále trošku nalomenej.Co vy kluci šíkovní na to?
Jarett Odesláno 12. února 2011 Nahlásit Odesláno 12. února 2011 Pravdu poznáš až ti přijdou, ale myslím že se nemusíš bát ...
Pavlucha Odesláno 12. února 2011 Nahlásit Odesláno 12. února 2011 ... nebo nepoznáš a stejně budeš šťastnej Těhle bych se fakt nebál ...
patris Odesláno 12. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 12. února 2011 si mě pobavil! požádal jsem prodejce o detailnější fota z obou stran, tak na to ještě mrknu. Děkuji za to, co jsem si přál slyšet!
patris Odesláno 14. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 14. února 2011 Přeposlané fota od prodejce (omluva za kvalitu), hodinky vypadají zachovale... Jestli přece má někdo pochybnost o pravosti, dejte mi, prosím, vědět. Děkuji.
gougy Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Odesláno 14. února 2011 Přeposlané fota od prodejce (omluva za kvalitu), hodinky vypadají zachovale... Jestli přece má někdo pochybnost o pravosti, dejte mi, prosím, vědět. Děkuji. IMHO sedí vše tak, jak má sedět užívej!
Jay Doll Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Odesláno 14. února 2011 Datumka je nakřivo, ale to může být způsobeno čímkoliv. Co se mi však opravdu nelíbí, jsou příliš neostré hrany lunety, chybějící bezpečnostní rytina na dýnku (taková ta Omega v zeměkouli či co to je) a poměrně divně ožužlané koncové články tahu. Navíc typ tahu 825 se nepíše takhle ze strany, ale uprostřed velkými číslicemi. A znak omega pod koníkem uprostřed dýnka je bohužel tvarově dost odlišný od toho co tam mám já. Bohužel znaků je tam příliš málo na to, abych mohl na 100% říct verdikt.
gougy Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Odesláno 14. února 2011 (upraveno) Datumka je nakřivo, ale to může být způsobeno čímkoliv. Co se mi však opravdu nelíbí, jsou příliš neostré hrany lunety, chybějící bezpečnostní rytina na dýnku (taková ta Omega v zeměkouli či co to je) a poměrně divně ožužlané koncové články tahu. Navíc typ tahu 825 se nepíše takhle ze strany, ale uprostřed velkými číslicemi. A znak omega pod koníkem uprostřed dýnka je bohužel tvarově dost odlišný od toho co tam mám já. Bohužel znaků je tam příliš málo na to, abych mohl na 100% říct verdikt. 1. Omega v zeměkouli je tuším až od roku 2006 2. "825" bývá na různých pozicích, v podstatě jsem ho nikdy neviděl úplně uprostřed (na prvních Bondovkách mě to štvalo.. za takový prachy a tolik nedokonalosti.. ) 3. neostrost hrany lunety může mít dva důvody - přebroušení, nebo světlo při focení 4. znak Omega - taky se mi zdá, že ho mám větší(ho) ;), ale to může být tím, že se jedná o starší dýnko, ostatní detaily vypadají OK - tohle mě donutilo si rožnout lampičku a vytáhnout hodinky Závěrem: Jestli je tohle fejk, tak je to už vážně zlý Edit: ale pořád je to nákup přes internet, to je třeba mít na paměti. Po prvních prodělaných 1000E si také dávám větší pozor a raději držím hodinky v ruce. Upraveno 14. února 2011 uživatelem gougy
Jay Doll Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Odesláno 14. února 2011 Ad 1. Máš pravdu, prodejce píše, že jsou z roku 2000, takže by tam logo být nemuseloAd 2. Tahy z roku 2000 neznám, ale na obou co mám doma je 825 úplně jinak napsanéAd 3. Asi ano, navíc po tolika letech nošení se přecejen hrany maličko mohou zaoblitAd 4. Logo prostě nesedí, ale zase, je to quartz a je to rok 2000, takže pokud se tehdy dělaly jiná loga? Možné to je
patris Odesláno 14. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 14. února 2011 Je to zvláštní. Narazil jsem na jiné Bondovky, jiný prodejce, taky rok 2000 a na fotografiích je úplně stejné jak dýnko (omega v zeměkoli), a taky značení na tahu je bokem (825ka)... http://viewitem.eim.ebay.cz/OMEGA-SEAMASTER-PROFESSIONAL-QUARTZ-WATCHBOX--PAPERS/180625672651/item
Jay Doll Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Odesláno 14. února 2011 Hm, tím se to asi vysvětlilo. A dokonce je i stejně nakřivo datumka, která náhodou ukazuje taky 12.
patris Odesláno 14. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 14. února 2011 Hm, tím se to asi vysvětlilo. A dokonce je i stejně nakřivo datumka, která náhodou ukazuje taky 12. jj, nad tim jsem se taky pousmál. zrejme spešl rok se pešl edicí a dík všem za názory
lexa Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Odesláno 14. února 2011 (upraveno) Je to zvláštní. Narazil jsem na jiné Bondovky, jiný prodejce, taky rok 2000 a na fotografiích je úplně stejné jak dýnko (omega v zeměkoli), a taky značení na tahu je bokem (825ka)... http://viewitem.eim....0625672651/item osobne si myslim ze tah na techto hodinkach je fake-treba se mylim ale ....... A/ na tahu i dle spatnych fotek nejsou ty kraje prostrednich dilku lestene B/ otvor pro stezejky je rovny-ne do ztracena (nejsem si jist,tak me kdyztak opravte jestli to takhle omega pred 10lety delala) C/ u pouzdra tah z vrchni strany dela hranu a nesedi-to jsem jeste nevidel ze by to bylo u Omegy takhle zpracovano takze zrejme spatny kousek pro srovnani Upraveno 14. února 2011 uživatelem lexa
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se