volfda Odesláno 13. února 2011 Nahlásit Odesláno 13. února 2011 Náhodou jsem narazil na toto video, ještě jsem ho na foru neviděl, tak jsem říkal, že se s Vámi podělím.
Jay Doll Odesláno 13. února 2011 Nahlásit Odesláno 13. února 2011 No sice už to tady někdo postoval, ale opakování matka moudrosti
volfda Odesláno 13. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 13. února 2011 No sice už to tady někdo postoval, ale opakování matka moudrosti Tak to mi uniklo, ale takhle večer mi tohle video přišlo vhod, tak sjem se musel podělit Až jsem skoro zatoužil vlastnít hodinky s osobním věnováním, i když je pravda, že hodinky od otce mám, ale bez věnování...
Jay Doll Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Odesláno 14. února 2011 Jo, je to krásný videjko. Mám po něm skoro až nutkavý pocit, že bych měl synovi dát k osmnáctinám Pateky...
gougy Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Odesláno 14. února 2011 Jo, je to krásný videjko. Mám po něm skoro až nutkavý pocit, že bych měl synovi dát k osmnáctinám Pateky... Jsem pro, nicméně mu k tomu řeknu, že mu je tak do jeho 50ti hodlám opatrovat...
little_w Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Odesláno 14. února 2011 Jo, je to krásný videjko. Mám po něm skoro až nutkavý pocit, že bych měl synovi dát k osmnáctinám Pateky... nabizim se k docasne kratkodobe adopci. jen ty hodinky mi budes dat k narozeninam s vyssim cislem, tatko!
Jay Doll Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Odesláno 14. února 2011 A pak bude ve filmu o PP tato věta: "Svému adoptivnímu synovi daroval tento čtyřicetiletý muž k jeho padesátinám hodinky Patek Philippe" . To je spíš jak historka do blázince než do reklamy
Diamondking Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Odesláno 14. února 2011 A pak bude ve filmu o PP tato věta: "Svému adoptivnímu synovi daroval tento čtyřicetiletý muž k jeho padesátinám hodinky Patek Philippe" . To je spíš jak historka do blázince než do reklamy ......i padesátiletý muž může mít atraktivní maminku, kterou si veme mladík čtyřicetiletý....... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jay Doll Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Odesláno 14. února 2011 Pěkný pas, to bude určitě důsledkem letité práce s korzetem.Hele a nechce třeba Warren Buffet nebo Bill Gates někoho adoptovat? Taky by se mi Pateky hodily, když už je mám pak předat svému adoptivnímu little_w.
Diamondking Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Odesláno 14. února 2011 Pěkný pas, to bude určitě důsledkem letité práce s korzetem. PRAVDU DÍŠ
little_w Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Odesláno 14. února 2011 Pěkný pas, to bude určitě důsledkem letité práce s korzetem. Hele a nechce třeba Warren Buffet nebo Bill Gates někoho adoptovat? Taky by se mi Pateky hodily, když už je mám pak předat svému adoptivnímu little_w. jsi na dobre ceste akorat s tim vekem mi krivdis...
Jay Doll Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Odesláno 14. února 2011 To já záměrně, křivdím tobě i sobě . Byla to takzvaná hyperbola.
sibirnaya Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Odesláno 14. února 2011 Z komentaru na youtube This is what happens? when your son sells the expensive watch you bought him to pay for drugs and hookers!
Jay Doll Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Odesláno 15. února 2011 Takhle vypadá šťastné dítě chronomagora Fotka je zároveň odkaz na článek (díky Sureshotovi, že to postnul jinde v jiném kontextu, zrovna se mi to hodilo sem)
pevo Odesláno 16. února 2011 Nahlásit Odesláno 16. února 2011 Náhodou jsem narazil na toto video, ještě jsem ho na foru neviděl, tak jsem říkal, že se s Vámi podělím. Krása, kéž bych to tomu svému mohl jednou dopřát...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se