Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No sice už to tady někdo postoval, ale opakování matka moudrosti ;)

Tak to mi uniklo, ale takhle večer mi tohle video přišlo vhod, tak sjem se musel podělit :) Až jsem skoro zatoužil vlastnít hodinky s osobním věnováním, i když je pravda, že hodinky od otce mám, ale bez věnování...

Odesláno

Jo, je to krásný videjko. Mám po něm skoro až nutkavý pocit, že bych měl synovi dát k osmnáctinám Pateky...

Jsem pro, nicméně mu k tomu řeknu, že mu je tak do jeho 50ti hodlám opatrovat...
Odesláno

Jo, je to krásný videjko. Mám po něm skoro až nutkavý pocit, že bych měl synovi dát k osmnáctinám Pateky...

nabizim se k docasne kratkodobe adopci. jen ty hodinky mi budes dat k narozeninam s vyssim cislem, tatko! :whistling:
Odesláno

A pak bude ve filmu o PP tato věta: "Svému adoptivnímu synovi daroval tento čtyřicetiletý muž k jeho padesátinám hodinky Patek Philippe" :rambo: . To je spíš jak historka do blázince než do reklamy

Odesláno

A pak bude ve filmu o PP tato věta: "Svému adoptivnímu synovi daroval tento čtyřicetiletý muž k jeho padesátinám hodinky Patek Philippe" :rambo: . To je spíš jak historka do blázince než do reklamy

......i padesátiletý muž může mít atraktivní maminku, kterou si veme mladík čtyřicetiletý....... :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Pěkný pas, to bude určitě důsledkem letité práce s korzetem.

Hele a nechce třeba Warren Buffet nebo Bill Gates někoho adoptovat? Taky by se mi Pateky hodily, když už je mám pak předat svému adoptivnímu little_w.

Odesláno

Pěkný pas, to bude určitě důsledkem letité práce s korzetem.

Hele a nechce třeba Warren Buffet nebo Bill Gates někoho adoptovat? Taky by se mi Pateky hodily, když už je mám pak předat svému adoptivnímu little_w.

jsi na dobre ceste :) akorat s tim vekem mi krivdis... ;)

Odesláno

Takhle vypadá šťastné dítě chronomagora :D

Posted Image

Fotka je zároveň odkaz na článek (díky Sureshotovi, že to postnul jinde v jiném kontextu, zrovna se mi to hodilo sem)

Odesláno

Náhodou jsem narazil na toto video, ještě jsem ho na foru neviděl, tak jsem říkal, že se s Vámi podělím.

Krása, kéž bych to tomu svému mohl jednou dopřát...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...