Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím, koupil jsem hodinky Tag Heuer Link, potřebuji zkrátit kovový pásek. Hodinář u nás na malém městě na to koukal, že to ještě neviděl a nebyl schopen to provést. Nevíte, v čem je finta ? Musel bych cestovat celkem daleko do většího města. Dík.

Odesláno

nebylo by od věci napsat odkud seš aby člověk věděl kam tě nasměrovat :whistle:

Frýdlant nad Ostravicí, musel bych asi do Ostravy, pokud to tam někde umí. Ten mj místní hodinář by to asi taky zvládl, pokud bych zjistil ten grif, jak ty články rozpojit. Díky

Odesláno

Frýdlant nad Ostravicí, musel bych asi do Ostravy, pokud to tam někde umí. Ten mj místní hodinář by to asi taky zvládl, pokud bych zjistil ten grif, jak ty články rozpojit. Díky

Ten grif není žádná sranda (alespoň pro mně nebyla), každý článek je složen ze dvou částí, což tak na první (a v mém případě ani desátý) pohled nevypadalo.

Opravdu doporučuji si udělat výlet k hodináři.

Odesláno

Ten grif není žádná sranda (alespoň pro mně nebyla), každý článek je složen ze dvou částí, což tak na první (a v mém případě ani desátý) pohled nevypadalo.

Opravdu doporučuji si udělat výlet k hodináři.

Díky za inspiraci a radu. Našel jsem perfektní návod jak na to. http://www.ruralgeek.com/wpblog/?page_id=138. Potřeba je nějaká jehla, nebo tenký hřebíček, malé kladívko (kombinačky) a malý šroubováček, trocha šikovnosti a trpělivosti. S návodem za 10 minut hotovo.

• po 2 týdnech...
  • Po letech...
Odesláno (upraveno)

Kovotah jsem si zkracoval sám, chce to opravdu grif :D, Heuery mi daly zabrat ze všech hodinek nejvíce :D

Upraveno uživatelem Peša Tomáš

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...