chlumak Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2011 (upraveno) Pánové,snažím se seřídit 2 různé strojky a narazil jsem na 2 technické odlišnosti a trochu mě to zmátlo. Popíšu to:Miyota: seřirovací mechanismus má shora jakoby závlačku a tou se podle mého soudu seřizuje chod (2 nýtky) a až pod ní je druhá objímka s jedním šroubkemPoljot: ten to má obráceně, nahoře je jakoby závlačka s jedním šroubkem v čele a až pod ní je objímka s dvěma nýtky, čili opačné pořadí.Na obrázcích je to jasně patrné.Byl by někdo ochotný mi vysvětlit principiálně, jak se to s těma dvěma objímkama - závlačkama má? Která je na co a co dělají 2 nýtky v jedné a jedem šroubek v čele druhé (funkce).Díky moc Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 21. února 2011 uživatelem chlumak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2011 (upraveno) Šroubek (A) drží konec vlásku a dva nýtky "B" vymezují jeho aktivní část. Posouváním dílu s dvěma nýtky "B" se aktivní část vlásku prodlužuje nebo zkracuje a tím se mění doba kyvu. Upraveno 21. února 2011 uživatelem pavča Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chlumak Odesláno 21. února 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2011 (upraveno) Šroubek (A) drží konec vlásku a dva nýtky "B" vymezují jeho aktivní část. Posouváním dílu s dvěma nýtky "B" se aktivní část vlásku prodlužuje nebo zkracuje a tím se mění doba kyvu. Díky moc, sem já to ale koumák, teprve ted´, když si ty fotky prohlížím a koumám, tak mi to dochází. Takže je jedno, zda je uchycení vlásku nahoře či vespod Upraveno 21. února 2011 uživatelem chlumak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tyfo Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2011 Díky moc, sem já to ale koumák, teprve ted´, když si ty fotky prohlížím a koumám, tak mi to dochází. Takže je jedno, zda je uchycení vlásku nahoře či vespod No to vis jedny delaly levicaci a druhy pravicaci proto je vlasek pokazde jinac natocen asi geograficka (tridni) prislusnost vyrobce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se